Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Gürkan Uygun’un Kurtlar Vadisi dizisine bakışı hiç bu kadar can acıtıcı olmamıştı!

Gürkan Uygun’un Kurtlar Vadisi dizisine bakışı hiç bu kadar can acıtıcı olmamıştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Payitaht Abdülhamid dizisinde Halil Halid karakteri ile yer almakta olan ünlü oyuncu Gürkan Uygun, uzun yıllar boyunca Kurtlar Vadisi pusu dizisinde Memati olarak ekranda yer aldı.

Hala daha sosyal medyada hayranlarının Memati olarak tanımladığı Uygun, bu diziden sonra farklı karakterlerle izleyici karşısında olsa da bugüne kadar ki kariyerini Kurtlar Vadisi Pusu dizisine borçlu.

Aslında bu durumu itiraf eden, acı bir cümle kuran Gürkan Uygun, oyuncuların üzerlerine yapışan rollerin hem olumlu hem de olumsuz yanlarına değindi.

Gürkan Uygun, “Bir oyuncunun tek derdi hayatı boyunca oynayabilmektir. Her şeyden önce bana bunu sağladı. Bu kadar popüler olmasam, beğenilmesem, takdir edilmesem devamı gelmeyecekti. Onun dışında asla parayla kazanamayacağım keyifler de yaşattı. Karşılıksız sevgiye mazhar olmak müthiş bir duygu” diyerek Memati karakterinin kendisi için önemini anlattı.

Hayatı boyunca oyunculuk yapmak adına üzerine yapışan Memati karakterini kabullenen Gürkan Uygun, Kurtlar Vadisi projesinin kariyerindeki öneminin büyük olduğuna vurgu yaptı.

Kariyerindeki birçok şeyi değiştiren Memati karakterine değinen oyuncu, “Bir oyuncu, kariyerinde basamak basamak çıkar ama benim Memati’den sonra öyle olmadı. O basamağa adımımı attım, bir anda beni tramplen gibi 5-6 basamak yukarı fırlattı” açıklamasını yaptı.

Dizide önde gelen oyuncular, yönetmen, yapımcı ve senaristlerle çalıştığını ifade eden Uygun, bu projede her şeyin dört dörtlük olduğunu da anlattı.

Türk dizilerinin yüzde 70’ini kaliteli olarak nitelendiren oyuncu, bu yüzden de yurt dışından talep gördüğünü ifade etti.