Ana sayfa Sosyal Medya Hilal Altınbilek hakkında gün geçmesin ki bir aşk iddiası ortaya atılmasın!

Hilal Altınbilek hakkında gün geçmesin ki bir aşk iddiası ortaya atılmasın!

tarafından ker_def

Bir Zamanlar Çukurova isimli dizide Züleyha karakterine hayat veren ünlü oyuncu Hilal Altınbilek, başarılı oyunculuk performansının yanı sıra güzelliği ile de büyük ilgi görüyor… Oyuncu hakkında da sıklıkla aşk iddiaları dillendiriliyor.

Hilal Altınbilek’in ismi son dönemde Kubilay Aka, rol arkadaşları Uğur Güneş ve Kerem Alışık ile birlikte anıldı. Ancak ünlü oyuncu bu iddiaların hepsini yalanladı. 2 günlüğüne seti bırakıp İstanbul’a gelen oyuncu, Adana’da olduğu için bu tür konuları pek takip edemediğini, gördüğü zaman da sosyal medyadan paylaşımlarla yalanlamaya çaba harcadığını söyledi.

Hakkındaki tüm aşk iddialarının doğru olmadığını anlatan oyuncu, rol arkadaşı Kerem Alışık ile birlikte yaşadığı iddiasını da, ailesiyle birlikte yaşadığını söyleyerek yanıtladı.

Bu tür iddialara artık nasıl yanıt vereceğini de bilemediğini belirterek basında çıkan iddialara sitem eden ünlü oyuncunun ismi bu sefer de Oya Aydoğan’ın oğlu Gurur Aydoğan ile anılıyor.

Milliyet Cadde’de yer alan habere göre ikili birlikte görüntülendi. “Gurur’la arkadaşız” diyen Hilal Altınbilek, bu aşk iddiasını da yalanlamış oldu…