Ana sayfa Sosyal Medya Hilal Altınbilek, Gurur Aydoğan’ı paylaştı kafalar da fena karıştı!

Hilal Altınbilek, Gurur Aydoğan’ı paylaştı kafalar da fena karıştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Züleyha karakterine hayat veren ünlü oyuncu Hilal Altınbilek, başarılı performansı ile geride bıraktığımız 2 sezona damga vuran kadın oyuncuların başında geliyor. Yeni sezonda Adana’da 3. sezon için buluşacak olan ekip henüz çekimlere başlamadı.

Tatil günlerini değerlendirmekte olan Hilal Altınbilek, Çeşme’de gününü gün ediyor… Dün, birçok gazetenin magazin bölümlerinde Hilal Altınbilek ile Oya Aydoğan’ın oğlu, bir ara oyunculuk da yapan Gurur Aydoğan ile el ele fotoğrafları yayınlanmıştı.İkili arasında bir aşk yaşandığına yönelik dedikodular da bu fotoğraflar sonrasında iddia olarak dillendirilmişti.

Gurur Aydoğan, instagram hesabından “İyi ki geldiniz” notu ile Hilal Altınbilek ile fotoğrafını yayınladı. Paylaşımda bazı arkadaşlarını da etiketleyen Gurur Aydoğan, yalnız olmadıklarını da ifade etmiş oldu.

Bu fotoğrafı Hilal Altınbilek de instagram hikaye bölümünden paylaştı. Ancak her iki isim de aşk konusunda ve iddialar ile ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.

Hilal Altınbilek, Gurur Aydoğan'ı paylaştı kafalar da fena karıştı! 7

Gurur Aydoğan’ın paylaşımı ve Hilal Altınbilek’in de aynı mesajı hesabından yayınlaması bir aşktan ziyade bir arkadaş buluşmasını andırıyordu. İkili belki de böyle bir mesaj vermek istedi.

Dalyan’da denizde görüntülenen, arkadaş ortamında yakın davranışlarıyla dikkat çeken Hilal Altınbilek ile Gurur Aydoğan arasında bir aşk var mı, yok mu bilinmiyor. Ama bu paylaşım aşktan daha çok bir arkadaşlığa gönderme yapıyor.