Ana sayfa Sosyal Medya İlk ödül geldi, sırada yenileri var! Kardeşlerim’in Harika’sı Gözde Türker çok iddialı!

İlk ödül geldi, sırada yenileri var! Kardeşlerim’in Harika’sı Gözde Türker çok iddialı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisinde son dönemde öne çıkmakta olan karakterlerden birisi de Harika olarak ekrana gelen Gözde Türker… 1995 yılında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünden mezun oldu. 9 yaşından itibaren tiyatro oyunlarında yer alan ve bunun eğitimini de küçük yaşlardan itibaren alan oyuncu, Kardeşlerim projesi ile büyük hayranlık kazandı.

Tecrübeli oyuncuların yanı sıra genç isimlerin de parladığı Kardeşlerim’de son dönemde ismi en çok konuşulanlar arasında Gözde Türker de bulunuyor. The Best Of Time 2022 ödülleri törenine katılan oyuncu, “en iyi yardımcı oyuncu” ödülünün sahibi oldu.

İlk ödül geldi, sırada yenileri var! Kardeşlerim'in Harika'sı Gözde Türker çok iddialı! 8

Gözde Türker, instagram hesabından yaptığı paylaşımında, “İlk ödülümü aldım. Desteğiniz için hepinize teşekkür ederim, iyi ki varsınız” diye mesaj paylaştı. Hayranlarına tüm destekleri için teşekkür ederek gönülleri kazanan genç oyuncu, rol arkadaşı Celil Nalçakan’dan da tebrik aldı.

Genç oyunculara büyük destek verilen Kardeşlerim dizisinde, tecrübeli isimlerin onlara yol göstermesi de projenin en önemli faydalarından birisi oldu.

İlk ödül geldi, sırada yenileri var! Kardeşlerim'in Harika'sı Gözde Türker çok iddialı! 9

Ödül töreninde duygularını dile getiren Gözde Türker, “Çok mutluyum. Takdir edilmek güzel bir duygu. Bir şey yapıyorsunuz, paylaştığınız insanlar sizden daha çok mutlu oluyor. Ben de çok mutluyum, şahane bir duygu” ifadesini kullandı.

Bundan sonra kariyerine aynı tempoda devam etmek ve yeni başarılar kazanmak için hırslı olduğunu hissettiren oyuncu, çalışmanın ve işe özen göstermenin ne kadar önemli olduğunu da hatırlattı.