Ana sayfa Sosyal Medya Güzel oyuncu Hande Erçel aşka inancını kaybetti mi?

Güzel oyuncu Hande Erçel aşka inancını kaybetti mi?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Marie Claire Dergisi’nin Ekim sayısı için Budapeşte’nin büyüleyici ve tarihi atmosferinde objektif karşısına geçen ünlü oyuncu Hande Erçel, dergiye verdiği  röportajda, aşk hayatıyla ilgili sorulara yanıtlarıyla dikkat çekti.

Güzel oyuncu, ‘Aşkla ilgili düşüncelerin neler? 21. yüzyılda aşk ve romantizm gibi kavramlar sence nasıl ifade edilebilir?’ sorusunu şu şekilde cevapladı;

“Bazen aşkın eski bir hikâye olduğunu düşünüyorum, bazen de birlikte hikâye yazan bir çift görüyorum ve inancım değişiyor. Bu kavramları düşünmek bile insanda tebessüm yaratıyor. Sadece dönemimiz insanında bunlardan fazlasını arıyor olmak üzücü.”

Güzel oyuncu Hande Erçel aşka inancını kaybetti mi? 7

Dergi için, reklam yüzü olduğu mücevher markasının göz alıcı mücevherleriyle objektif karşısına geçen oyuncu güzelliğiyle de göz kamaştırdı.

Sen Çal Kapımı dizisinde birlikte rol aldığı Kerem Bürsin ile yaşadığı aşkla adından söz ettiren oyuncunun ismi en son bir başka meslektaşı Kaan Yıldırım ile anıldı.

Magazin basınında sık sık aşk hayatıyla da yer alan ünlü oyuncu daha önce şarkıcı Murat Dalkılıç ile de bir aşk yaşamıştı.