Ana sayfa Dizi Haberleri Gökberk Demirci ile Özge Yağız’ı meşhur eden Kanal 7 dizisi Yemin artık yok!

Gökberk Demirci ile Özge Yağız’ı meşhur eden Kanal 7 dizisi Yemin artık yok!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal 7 ekranında yayınlanan günlük dizi Yemin, artık ekran yolculuğunu resmen tamamladı. Geçtiğimiz sezon çekilen stok bölümler ile birlikte Ekim ayının ortasına kadar devam eden dizi, 503 bölümü ile birlikte final yaparak izleyicilerine veda etti.

Gökberk Demirci, önceki hafta yaptığı açıklamada dizinin çekimlerinin tamamlandığını ve stok bölümlerinin yayınlanmasını takiben de final yapacağını duyurmuştu. Yeni proje teklifleri alan ve değerlendirme aşamasında olan Gökberk Demirci, bu dizi sayesinde büyük popülerlik kazandı.

Dizinin ilk iki sezonunda başrolde yer alan ve Reyhan karakteriyle de izleyicilerin gönlünü kazanan Özge Yağız için de çok başarılı bir dönem bu dizi sayesinde yaşandı. Yemin dizisinin ilk iki sezonunda Gökberk Demirci ile Özge Yağız ikilisi çok beğenildi ve izleyicilerin bu desteği de dizinin dört sezon yayında kalmasını sağladı.

Gökberk Demirci ile Özge Yağız'ı meşhur eden Kanal 7 dizisi Yemin artık yok! 7

Gökberk Demirci ile Özge Yağız ikilisinin sette başlayan arkadaşlıklarını aşka dönüştürmeleri de Yemin dizisinden kalan güzel bir detaydı. İki genç oyuncu geçtiğimiz aylarda ayrılık yaşamış olsa da bir süre sonra yeniden aşklarına devam etme kararı aldı.

Yemin dizisinin reytingleri Özge Yağız’ın ayrılığının ardından hızlı bir şekilde düşüş yaşadı. Gökberk Demirci ise projeyi sonuna kadar sürdürdü ve şimdi de yeni teklifler bekliyor.

Gökberk Demirci, bir süre dinlendikten sonra ekrana yeniden dönmesini sağlayacak bir proje gelirse tekrar setlere çıkabileceğini söyledi.

Gökberk Demirci ile Özge Yağız ikilisinin ilişkisi de mutlu bir şekilde devam ediyor ve iki ünlü oyuncu, kariyerlerinin en önemli döneminde bulunuyor.

Baba dizisinde Büşra karakteri ile izlediğimiz Özge Yağız, Yemin dizisi sayesinde başlayan şöhretinin zirvesine çıktı ve kariyerinde son 2 yıllık süreçte büyük bir ilerleme kaydetti.

Gökberk Demirci’nin de Yemin dizisinin ardından yer alacağı yeni projelerle şöhret basamaklarını hızla çıkması bekleniyor.