Ana sayfa Dizi Haberleri Tozluyaka dizisinin Zeyno’su Serra Pirinç, sosyal medyada hep patlama yaptı hem de linç yedi!

Tozluyaka dizisinin Zeyno’su Serra Pirinç, sosyal medyada hep patlama yaptı hem de linç yedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında Pazar akşamları devam etmekte olan Tozluyaka dizisi, bir gençlik projesi ama tecrübeli isimlerin de yer aldığı çok güçlü bir oyuncu kadrosu bulunuyor. Emre Kınay, Dolunay Soysert, Tayanç Ayaydın, Begüm Birgören gibi dikkat çeken ve tecrübeleriyle bilinen oyuncular, genç meslektaşlarına destek veriyor.

Kaan Mirac Sezen, Ecem Çalhan, Ulvi Kahyaoğlu, Serra Pirinç, Çağla Şimşek gibi isimler ise dizinin hikayesindeki etkileyici performansları ile sosyal medyada son dönemde çok konuşuluyor. Özellikle de Zeyno karakterini canlandıran Serra Pirinç, Tozluyaka dizisi sayesinde kısa sürede sosyal medyada büyük popülerlik elde etmeyi başardı.

1997 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Serra Pirinç, 2017 yılında Bizim Hikaye dizisindeki Müjde karakteri ile kariyerine başladı. Vuslat, Öğrenci Evi, Kağıt Ev ve Saklı isimli dizilerle tecrübe kazanan genç oyuncu, kariyer çıkışını ise Tozluyaka dizisindeki Zeyno Sarı karakteri ile gerçekleştirdi.

Tozluyaka dizisinin Zeyno'su Serra Pirinç, sosyal medyada hep patlama yaptı hem de linç yedi! 8

Sosyal medyada en çok konuşulan kadın oyunculardan birisi haline gelen Serra Pirinç, ayrıca linç yediği için de dikkatleri çekti. Peki bu linç neden gerçekleşti? Serra Pirinç, Onedio’nun youtube kanalındaki programa katıldı ve bu konuda şunları söyledi:

“İnanın gerçekten benim de neden linç yediğimle ilgili hiçbir fikrim yok. Canım sıkıldı bu konudan ötürü. Gerçekten üzüldüm, kafama taktım. Herkesin başına gelen şeyler olduğu için, 3-4 günde atlattım. Sebebini bilmiyorum, sebebini size sormak lazım, neden linç yedim.”

Ayarsız bir enerjisinin bulunduğunu anlatan Serra Pirinç, sevdiği zaman çok sevdiğini, ama öfkelendiği zaman da bunu çok derin yaşıyor. Enerjisi olduğu zaman çok hareketli birisi olduğunu anlatan oyuncu, “Benim çok ayarsız bir enerjim var” ifadesini kullandı.

Serra Pirinç, başarılı oyunculuk performansı ile geçtiğimiz hafta ödül mutluluğu da yaşadı.

En iyi çıkış yapan oyuncu olarak ödüllendirilen Serra Pirinç, kariyerinde hızlı yükselişini ödül ile de kanıtladı. Oyuncu, Tozluyaka projesindeki başarısının yanı sıra, sosyal medyada sürekli gündem olmasıyla da dikkatleri çekiyor.

Tozluyaka dizisinin Zeyno'su Serra Pirinç, sosyal medyada hep patlama yaptı hem de linç yedi! 9

Dizide Ahmet Hakan Zavlak ile partner olan genç oyuncu, sosyal medyada hayranlarının desteğiyle sürekli en popüler dizi çifti araştırmasında da ilk 5 isim arasında yer alıyor.

Oyuncu ayrıca en popüler kadın oyuncular arasında da sıklıkla ilk 10 içinde yer almaya devam ediyor.

Bu araştırma sonuçları da Serra Pirinç’in son dönemde sosyal medya üzerinden ne kadar büyük popülerlik elde ettiğinin bir göstergesi oldu.