Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hafsanur Sancaktutan, çocukluğunda bakın ne olmak istiyormuş!

Hafsanur Sancaktutan, çocukluğunda bakın ne olmak istiyormuş!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son Yaz dizisinde Yağmur karakterine hayat vermekte olan genç oyuncu Hafsanur Sancaktutan, Alperen Duymaz ile iyi bir ikili oldu. Akgün ve Yağmur karakterleri 2021 yılının en dikkat çeken dizi çiftlerinden birisi olarak sosyal medyada da büyük ilgi görüyor. Cuma akşamları yayınlanan dizinin reytinglerinin de iyi gidiyor olması, ekibin ortaya koyduğu emeklerin karşılığını aldığının bir göstergesi.

Çeşme’de çekimleri devam eden sette Kamera Arkası programının sorularını yanıtlayan Hafsanur Sancaktutan, setin olmadığı, izin yaptığı günleri nasıl değerlendirdiği ile ilgili soruyu şöyle yanıt verdi: “Gerçekten uyurum. Bugün set yoksa önce spor yaparım. Kalkarım yulafımı yaparım, yerim. Dinlenirim herhalde…”

İlk kazandığı para ile aldığı şeyin ayakkabı olduğunu anlatan oyuncu, çocukluğunda büyüdüğü zaman polis olmayı arzu ettiğini ifade etti. Oyuncuyu en çok etkileyen ve gözyaşı döktüren filmin de Green Book olduğu bu röportajda ortaya çıktı.

Sinemaya gitmeyeli çok zaman olduğunu anlatan oyuncu, komedi yapımlarını drama tercih ediyor. Ayrıca aksiyon yapımları, gerilim projelerinden daha çok ilgisini çekiyor.

Oyuncu sinema tercihleri konusunda da sorulan sorulara detaylı yanıtlar verdi. Röportajı aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.