Ana sayfa Dizi Haberleri Hafsanur Sancaktutan, Dünyayla Benim Aramda dizisindeki partnerleri Demet Özdemir ve Buğra Gülsoy’u övdü!

Hafsanur Sancaktutan, Dünyayla Benim Aramda dizisindeki partnerleri Demet Özdemir ve Buğra Gülsoy’u övdü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Disney Plus’ta yayınlanacak olan Dünyayla Benim Aramda isimli dizi projesinde başrollerde yer alan isimlerden birisi de Hafsanur Sancaktutan… Son Yaz isimli diziyle geçen yıl büyük bir çıkış yapan oyuncu, hayranlarından ilgi görmüş ve popülerliğini bir hayli artırmıştı.

Bu popülerlik sonrasında üst üste proje teklifleri alan Hafsanur Sancaktutan, yeni dizisi için de sete çıktı. Demet Özdemir ve Buğra Gülsoy ikilisi ile birlikte Dünyayla Benim Aramda dizisinin başrolünde yer alan oyuncu için, bu dizi de kariyeri için büyük bir deneyim fırsatı olacak.

Romantik komedi hikayesinde kendisini gösterme fırsatı bulan Hafsanur Sancaktutan, yeni dizisi hakkında konuştu. Oyuncu, çekimlerin başladığını ve heyecanlı olduklarını söyledi. Oyuncu, “Biraz yoğun geçiyor. Disney’de sağlam bir şekilde gireceği için biz de çok heyecanlıyız. Güzel geçiyor” diye konuştu.

Hafsanur Sancaktutan, Dünyayla Benim Aramda dizisindeki partnerleri Demet Özdemir ve Buğra Gülsoy'u övdü! 7

Setin eğlenceli olduğunu, Demet Özdemir ile Buğra Gülsoy ile çalışmanın kendisi için kolay ve keyifli olduğunu anlatan oyuncu, partnerlerini daha önceden tanımadığını söyledi.

Oyuncu, “Buğra da Demet de çok keyifli. Onlarla çalışması çok kolay ve çok da hoş insanlar. O yüzden güzel geçiyor” şeklinde konuştu. Mini eteğini giyen ve yazı getiren oyuncu, boş zamanlarında spor yaparak da formunu koruduğunu ifade etti.

Bayramda ailesi ile birlikte olmayı düşündüğünü belirten oyuncu, yaz ayları için kız arkadaşları ile birlikte tekne tatili yapmayı düşündüğünü ifade etti.

Tatilde magazincilere yakalanmak gibi bir korkusunun olmadığını anlatan Hafsanur Sancaktutan, Deniz Can Aktaş ile beraberliklerinin de çok iyi gittiğini söyledi…

Kasaba Doktoru dizisinde rol alan Deniz Can Aktaş’ın da çok yoğun çalıştığını belirten Hafsanur Sancaktutan, “Şu an ikimiz de biraz yoğun bir temponun içindeyiz, çok denk gelemiyoruz. Ama çok keyifli onun da seti güzel geçiyor” şeklinde konuştu. Sevgilisi ile birlikte zaman geçiremediklerini ve yaz aylarını düşündüklerini ifade etti.