Ana sayfa Dizi Haberleri Serkan Çayoğlu yeni dizide haksızlığa karşı duracak, büyük bir aşk hikayesi Eylül’de başlıyor!

Serkan Çayoğlu yeni dizide haksızlığa karşı duracak, büyük bir aşk hikayesi Eylül’de başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Serkan Çayoğlu, yeni dizi projesiyle kış sezonunda fazlasıyla konuşulacak gibi gözüküyor. 1987 yılında dünyaya gelen oyuncunun başarılı bir dizi geçmişi bulunuyor. Kiraz Mevsimi projesi ile parlayan ve yurt dışında da geniş bir hayran kitlesi olan oyuncu, 2021 ve 2022 yıllarında Bir Zamanlar Kıbrıs ve Kıbrıs Zafere Doğru isimli dizi projesiyle başarılı bir süreç yaşamıştı.

Aaah Belinda ve Oregon isimli dijital film projeler ile de gündemde olan Serkan Çayoğlu, kış sezonu için hazırlıkları süren yeni bir dizi için de anlaşmasını yaptı. Oyuncu, Eylül ayında yeniden hayranlarının karşısına çıkacak.

Serkan Çayoğlu, “Ben şu anda bir işe hazırlanıyorum. Temmuz’da en yakın zamanda sete gireceğiz. Herhalde yayın Eylül gibi olacak. Çok da detay bilmiyoruz henüz, çok daha yeni olduğu için” açıklamasını yaptı.

Oyuncunun merakla beklenen projesinin ismi Yanık Ülke olarak belirlendi. Kerem karakterini canlandıracak olan Serkan Çayoğlu, Fox TV ekranında hayranlarının karşısına çıkacak.

Süreç Film tarafından hazırlıkları devam eden dizinin setinin Temmuz ayında başlaması ve Eylül ayı itibariyle de izleyicilerle buluşması planlanıyor.

Karadağ’da başlayacak olan çekimler daha sonra İzmir’in Urla ilçesinde devam edecek. Kerem ile Sevda isimli iki gencin yurt dışında tanışması ve Türkiye’ye uzanan aşk hikayesinin anlatılacağı dizi, dram ve romantizmi içeren yapımları sevenleri ekrana taşıyacak gibi gözüküyor.

Yanık Ülke isimli dizi hakkında fazla detay olmadığını ifade eden Serkan Çayoğlu, kendisine gelen senaryoyu beğenmesinin ardından projede yer almayı kabul etti. Kerem karakterinin haksızlığa uğrayan Sevda için hapse girmesi sonrasında yaşanan büyük aşkı bu dizide bulacaksınız.

Böylelikle yeni sezon anlaşmasını yapan ünlü oyuncu, hayranlarının karşısına çıkacak olmanın heyecanı içinde. Yeni rolünde nasıl birisini canlandıracağı çok merak edilen oyuncunun takipçileri de, heyecanla Yanık Ülke dizisiyle ilgili detayların duyurulmasını bekliyor.