Ana sayfa Sosyal Medya Mine Tugay’ı çok beklediniz, proje müjdeleri üst üste geliyor!

Mine Tugay’ı çok beklediniz, proje müjdeleri üst üste geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1978 yılında Konya’da dünyaya gelen ünlü oyuncu Mine Tugay, yeteneklerinin yanı sıra en güzel yaş alan ünlü kadınların başında gelmesiyle de konuşulan bir isim. Sosyal medya paylaşımlarındaki zarafeti ve enerjisiyle de hayranlarını mest eden Mine Tugay, projeler konusunda bir süredir sessizdi.

2019-2020 sezonunda çok etkili bir çıkış yapan Zalim İstanbul isimli dizide Şeniz isimli ters köşe bir rol sayılabilecek karakter ile yer alan oyuncu, birçok izleyicinin sinirlerini zıplatmıştı. Şeniz’in yaptığı kötülükler hala izleyicilerin aklında duruyordu.

Hükümsüz isimli dijital dizideki kısa süren performansları dışında 2 yıldır projelerde göremediğimiz oyuncu, hayranlarına müjde gibi olacak 2 önemli projeye adını yazdırdı. 1997 yılından itibaren setlere adım atan, Gülbeyaz isimli diziyle 2003 yılında dizi setlerinde görmeye başladığımız Mine Tugay o kadar farklı rollerde yer aldı ki, hayranları birçoğunu aklına yazdı.

Mine Tugay'ı çok beklediniz, proje müjdeleri üst üste geliyor! 24

Mine Tugay; Aliye dizisindeki Defne, Kapalıçarşı’daki Elif, Behzat Ç’nin unutulmaz seri katili Suna, Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisindeki Bahar, Medcezir dizisinde unutulmaz Ender rollerinin üstesinden gelmeyi hep bildi.

Çilek Kokusu, Paramparça, Zalim İstanbul gibi dizilerden de hatırlayacağınız oyuncu, yeniden televizyon ekranına Masum ve Güzel isimli diziyle geliyor. Bahar Şahin ile Zalim İstanbul’dan sonra bu dizide yeniden buluşacak olan Mine Tugay, ayrıca bir başka teklifi daha kabul etti.

Netflix için hazırlıkları yapılan ve yakın zaman içinde sete çıkacak olan Merve Kült isimli sinema filminde Mine Tugay’ın da yer alacağı ortaya çıktı. Ceylan Naz Baycan’ın aynı isimli kitabından uyarlanan filmin başrolünde Ahsen Eroğlu ile Ozan Dolunay ikilisi buluştu. Arif Pişkin ile birlikte kadroya en son katılan isim ise Mine Tugay oldu.

2 yıllık suskunluğun ardından üst üste projelerle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanan Mine Tugay, yine yoğun bir temponun içine giriyor.