Ana sayfa Sosyal Medya Hafsanur Sancaktutan kıyafetlerini eleştirenler için ders gibi bir tavır sergiledi!

Hafsanur Sancaktutan kıyafetlerini eleştirenler için ders gibi bir tavır sergiledi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ya Çok Seversen dizisinde Leyla karakteri ile hayranlarını mest eden Hafsanur Sancaktutan evde küçük bir talihsizlik yaşadı.

Evde parmağının yaralanması sonucunda 4 dikiş atılan oyuncu, “Görünmez kaza” diyerek yüzünü kurtarmak isterken, parmağından yaralandığını ifade etti.

İki gün Sicilya’da tatil yapan, Paris’te iş görüşmesinde bulunan ve giydiği kıyafetler ile de çok tartışılan oyuncu, eleştirelere de anlam veremiyor.

Daha henüz yaşının küçük olduğunu belirten oyuncu, hata yapabileceğini ve bunun bir öğrenme süreci olduğunu şu sözlerle ifade etti:

“Ben giyinmeyi seviyorum. Kendime yakıştırdığım şeyi giymeyi seviyorum. Bir kalıba sığmak ya da insanların fikir ve düşüncelerine göre giyinmek bana göre değil. Çünkü daha yaşım çok küçük. Hata yapacağım. Biraz hata yapmaya da bir şeyler öğrenmeye de, denemeye de açık olmalıyız. Tecrübe bunlar.”

Ya Çok Seversen dizisinde şarkı söyleyen ve böylelikle sesinin güzelliği de ortaya çıkan oyuncu, ilk kez bir projede böyle bir şey yaptığını anlattı.

Oyuncu, “İlk defa bir işte şarkı söyledim. Müzik ile aram, sesim var diyemem ama kulağım var. Şarkı söylemeyi severim” dedi.