Ana sayfa Dizi Haberleri Akın Akınözü hayranlarına göre Tuzak dizisinden kalite akıyor ama reyting akmıyor!

Akın Akınözü hayranlarına göre Tuzak dizisinden kalite akıyor ama reyting akmıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sosyal medya ortamında Tuzak dizisine gösterilen desteğin çok az yapıma karşı sergilendiğini görebilirsiniz. Burada Akın Akınözü hayranlarının tarifsiz sevgisi ve desteğinin etkisi hemen anlaşılıyor. tv8 ekranında Çarşamba akşamları yayınlanan Tuzak dizisi için gösterilen bu büyük ilginin yurt dışına da sıçradığını birbirinden farklı dillerde paylaşılan binlerce yorumdan anlayabilirsiniz.

Tuzak dizisi, Türkiye’de izleyicileri kendisine yeterince çekemedi ama yurt dışındaki etkisi de beklendiğinden daha büyük oldu. İşte bunun nedeni de yine Hercai dizisiyle milyonların gönlünü kazanan Akın Akınözü’den başkası değil. Avukat Umut karakteri ile ünlü oyuncuyu özdeşleştiren hayranları, Tuzak dizisinin uzun süre devam etmesini arzu ediyor.

Ancak tv8’in dizinin düşük gelen reytinglerine ne kadar tahammül edeceğini ise kimse bilmiyor. Umut’un intikam almak istediği Demir karakterine yönelik planları ortaya çıkmaya başladıkça, izleyicilerin ilgisi ve desteği de artıyor. Dizinin hikayesi hareketlendikçe, sosyal medya desteğinin artış sergilemesi olumlu bir durum.

Akın Akınözü hayranlarına göre Tuzak dizisinden kalite akıyor ama reyting akmıyor! 7

Reytingler noktasında ise Tuzak dizisinin beklentilerin çok altında gerçekleşen reytinglerinin tatmin edici olmadığını, çarşamba rekabetinin sert ortamında dizinin yeterince ilgi görmediğini söylemek lazım.

Dizinin hikayesi akıcı ve izleyenleri memnun eden bir şekilde ilerlerken, reytingler noktasında önümüzdeki 2-3 haftalık süreç belirleyici olacaktır. Tuzak dizisinin bir sıçrama yapma ihtimali hala var olsa bile, birbirinden çok iddialı dizilerin yer aldığı çarşamba akşamları bu sıçramanın çok da kolay olmadığını görmek gerekiyor.

“Sırf Akın’ı izleyebilmek için dizi bitmesin istiyorum” diye yorum yapanlar var. Dizinin kalitesine rağmen iyi reytingler alamadığı için üzüntülerini bildirenler çoğalıyor. Oyuncuları ve hikayeyi öven binlerce paylaşım yapılıyor ama her şeyin belirleyicisi reytingler olacak.

Tuzak dizisinin 3. yeni bölümünü 2 Kasım Çarşamba akşamı saat 20.00’da tv8 ekranında izleyebilirsiniz. Reytinglerde elde edilecek sonuçlar da merakla takip edilecek.