Ana sayfa Sosyal Medya Hafsanur Sancaktutan’ın algıları değişti, artık başka birisi haline geldi!

Hafsanur Sancaktutan’ın algıları değişti, artık başka birisi haline geldi!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Hafsanur Sancaktutan, Ya Çok Seversen isimli yaz dizisiyle ekranda yer almaya devam ediyor. Kerem Bürsin ile etkileyici bir partnerlik süreci yürüten oyuncu, kariyerinin en önemli günlerini yaşıyor.

Yurt dışında çok sevilen dizinin ayrıca sosyal medyada da büyük etkileşimler oluşturması iyi bir tanıtım kampanyasına yol açtı. Buna rağmen dizinin yerli izleyiciler tarafından beklenenden daha az ilgi gördüğünü de gelen reytinglerden anlamaktayız.

Hafsanur Sancaktutan canlandırdığı Leyla karakteri ile kariyerinde yükselişini sürdürüyor. 19 yaşında sektöre giren oyuncu, o günden bu güne doğru büyük bir değişim geçirdiğini de söyledi.

Hürriyet gazetesindeki röportajında dikkat çeken ifadeler kullanan oyuncu, artık düşüncelerinin farklılaştığını ve kendisini tanımaya başladığını şu sözlerle ortaya koydu:

“Sektöre ilk girdiğinde 19 yaşımdaydım. Daha çocuktum; gelişmeye devam ediyorum. Ben tam kendimi tanımaya çalışırken, insanlara bir şeyler anlatmaya çalıştığım bir işe girdim. Sonra şunu sorguladım; ‘Bir şeyler anlatmaya çalışırken acaba ben anlıyor muyum?’.

Ben de büyüyorum, doğru anlamam lazım ki anlatabileyim. Yani büyüdüğümü hissettim, olgunlaştım, daha herkesi düşünür bir tarafa geçtim. Oyunculuk yapıyorsam, daha önce çok anlatılmamış farkındalıkları, çok açılmamış ama açılmaya ihtiyacı olan konuları, insanlara gerçekten fayda sağlayacak bir şeyleri oynamak çok istiyorum. Algılarım değişti.”