Ana sayfa Sosyal Medya Hakim dizisi final yapacak olan Erdal Beşikçioğlu Behzat Ç ile geri dönüyor!

Hakim dizisi final yapacak olan Erdal Beşikçioğlu Behzat Ç ile geri dönüyor!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu, Uğur Yücel, Yurdaer Okur, Burcu Kara, Ebru Özkan ve Hasibe Eren gibi hepsi birbirinden tecrübeli ve başarılı isimlerin yer aldığı ATV dizisi Hakim final yapmaya hazırlanıyor.

ABD’nin çok izlenen Your Honor dizisinden uyarlanan Hakim, hem hikayesi hem de oyuncu kadrosuyla izleyicide heyecan yaratmıştı ancak dizi başta ilgi çekse de reytingler aynı oranda yüksek gelmedi!

Durum böyle olunca final kararı gecikmedi Hakim  10. bölümü ile birlikte 13 Haziran Pazartesi günü final yapacak. Final haberinin ardından TV eleştirmeni Sina Koloğlu, dikkat çeken Erdal Beşikçioğlu analizinde bulundu.

Hakim dizisi final yapacak olan Erdal Beşikçioğlu Behzat Ç ile geri dönüyor! 8

“Biz onu ‘Behzat Ç’ olarak izledik, sevdik. İyi eğitim almış, karizmatik bir oyuncu. Erdal Beşikçioğlu” diyerek söze başlayan Sina Koloğlu, bu kartvizitin açık kanal dizilerde karşılığını bir türlü bulamadığına dikkat çekerek oyuncunun dizilerinin hep kısa soluklu olduğunu belirtti.

Sina Koloğlu sözlerini şöyle sürdürdü;  Erdal Beşikçioğlu’nun 2014 yılında bu yana ekrana gelen dizilerinin kaderi böyle; ‘Reaksiyon'(2014) 13 bölüm ile erken final yaptı, ‘Yok Olan'(2016) yine 13. bölümde final yaptı. İstisna bir dizi, ‘Adı Efsane’ (2017) üst basamaklara çıktı. Ama son bölümlere doğru dikkat çeken bir reyting kaybı yaşadı ve 29. bölümde final yaptı. Özellikle ‘total’ izleyicinin beğenisini kazanacağı beklenen ‘Çocukluk'(2020) dizisi, 11. bölümde erken final yaptı. ‘Kağıt Ev'(2021) 8’nci bölüme kadar dayanabildi.

Hakim dizisi final yapacak olan Erdal Beşikçioğlu Behzat Ç ile geri dönüyor! 9

Bu konuyu TV sektörünü tanıyan ve içinde yer alan önemli bir isme sorduğunu anlatan Sina Koloğlu, ‘Bazı yüzler ana akım işlere zor gelir. Erdal Beşikçioğlu onlardan biri. Dijital yapımlara daha uygun’ cevabını aldığını da ifade etti.

Ayrıca ‘Unutmamak lazım tekrar Behzat Ç’yi çekiyor Blu TV’ye. Yani fenomen olduğu karaktere döndü.’ diyerek oyuncunun hayranlarına bir de müjde verdi.