Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kaçırmak istemeyenlere duyuru! Disney Plus’a indirimli üyelik için son beş gün!

Kaçırmak istemeyenlere duyuru! Disney Plus’a indirimli üyelik için son beş gün!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Büyük bekleyiş nihayet sona eriyor, Disney Plus beş gün sonra Türkiye’deki yayın hayatına başlıyor. Bu bekleyişle birlikte Disney Plus’ın yeni üyeleri için başlattığı tanışma paketi avantajı da sona erecek. Dolayısıyla Disney Plus’a indirimli üye olmak isteyenlerin beş günü kaldı.

Dünyanın en büyük dijital yayın platformlarından biri olan Disney Plus, 14 Haziran’da yayınına başlıyor. Aralarında Halit Ergenç, Demet Özdemir, Pınar Deniz, Engin Öztürk, İrem Helvacıoğlu, Can Yaman, Kerem Bürsin, Hande Erçel, Buğra Gülsoy gibi pek çok ünlü oyuncunun da bulunduğu isimleri bünyesine toplayan Disney Plus, üye olmak isteyen izleyicilere açılışa özel bir fırsat sunmuştu.

Yaklaşık bir ay önce açıklanan bu fırsata göre platformun yayına başlayacağı 14 Haziran’a kadar üye olacak kişiler için bir indirim fırsatı sunulmakta. ‘Tanışma paketi’ olarak adlandırılan bu fırsatta, 14 Haziran’dan önce kayıt olan, 26 Haziran 2022’ye kadar satın alma işlemlerini tamamlamayan aboneler, 12 ay yerine 8 aylık ücret ödeyecekler. Yani dört ay Disney Plus tarafından erken üye olanlara hediye edilecek.

Kaçırmak istemeyenlere duyuru! Disney Plus’a indirimli üyelik için son beş gün! 7

Disney Plus bu kampanyası sayesinde binlerce üye kazandı. Ancak kampanya sona ermek üzere. Dolayısıyla Disney Plus’ın bu fırsatını değerlendirmek isteyenlerin bir an önce üyelik başvurusunu yapması gerekiyor.

Bu arada Disney Plus’un dün yapılan basın toplantısında yapılan açıklamada Disney Plus’ın tanışma paket fiyatı için siteye girip adres bırakanlara yakında bir kod geleceği belirtildi. Gelecek bu kod ile 26 Haziran’a kadar üye olanlar özel fiyat kampanyasından yararlanabilecek.

Disney Plus’ın üyelik ücreti aylık 34,99 lira olarak belirlendi. İlk duyuruda yıllık üye olanlara iki ayın hediye edileceği ve bir yıl için 349,90 lira alınacağı belirtilmişti. Disney Plus bir adım daha attı ve belirlenen tarihe kadar üye olanların bir yıl için 349,90 lira yerine 279,90 lira ödeyeceklerini duyurdu.