Ana sayfa Sosyal Medya Karizmayı çizdirdi! Burak Özçivit’in Fahriye Evcen ile pozunda gülümseten ayrıntı!

Karizmayı çizdirdi! Burak Özçivit’in Fahriye Evcen ile pozunda gülümseten ayrıntı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – atv ekranlarında yayınlanan Kuruluş Osman dizisiyle bu sezon yoğun bir süreç geçirdi Burak Özçivit. Fahriye Evcen ise uzun bir aradan sonra ekrana döndüğü Alparslan Büyük Selçuklu dizisiyle bu sezon ekrandaydı. İkisi de dönem dizisinde oynayan ve sezon boyunca uzun saatler sette kalan çift, şu sıralar tatilin tadını çıkarıyorlar.

Oğulları Karan ile birlikte tatile çıkan ve çift, akşam yemeğinde verdikleri pozla sosyal medyada takipçilerini mutlu ettiler. Bir süre önce Fahriye Evcen’in ikinci çocuklarına hamile olduğu haberi gündeme gelmişti. Mutlu evlilikleri ile konuşulan çiftin tatil pozlarındaki bir ayrıntı ise sosyal medyada görenleri gülümsetti.

Burak Özçivit’i dönem kıyafetleri içinde ve kimi zaman da yüzü olduğu markaların reklamları ile sosyal medyada görenler, oyuncuyu hep son derece özenli bir şekilde görmekte. Ancak tatilde rehavete kapılan oyuncu, doğal haliyle çektiği fotoğraftaki saçlarıyla dikkat çekti.

Özçivit’in rüzgara yenik düşen saçlarının uçuşurkenki hali, ilginç bir görüntü oluşturmuş. Özçivit’i bu fotoğraflarıyla gören hayranları, tabii rüzgarda uçuşan saçlarıyla haline gülümseyen emojiler bıraktılar…

Kabarmış ve elektriklenmiş saçlarıyla farklı bir görüntü veren Burak Özçivit, sezon boyunca sürekli zorlu hazırlıkların ardından kamera karşısına geçiyordu. Oyuncu, rolü için uzun süren makyaj, saç ve kostüm detaylarıyla uğraşmaktan o kadar yorulmuş ki tatilde ‘bırak dağınık kalsın!’ mottosuna sığınmış adeta!

Karizmayı çizdirdi! Burak Özçivit'in Fahriye Evcen ile pozunda gülümseten ayrıntı! 8

Uzayan saçları rüzgarla birlikte havalanınca fotoğrafta da görenleri gülümseten bir detay olarak dikkatleri çekmekte…

Karizmayı çizdirdi! Burak Özçivit'in Fahriye Evcen ile pozunda gülümseten ayrıntı! 9