Ana sayfa Sosyal Medya Hakime Hanım dizisi için adı geçen Kaan Yıldırım’ın açıklaması kafaları karıştırdı!

Hakime Hanım dizisi için adı geçen Kaan Yıldırım’ın açıklaması kafaları karıştırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Kaan Yıldırım son dönemde magazin gündeminde Hande Erçel ile olan aşkıyla konuşuluyordu. Çiftin ayrıldıkları ise yeni ortaya çıktı. Kısa süren bu aşk ile ilgili birçok haber çıktı ve Hande Erçel’in kalbinin boş olduğunu açıklaması ile de ilişkinin resmen bittiği ortaya çıktı.

Kaan Yıldırım ise geçtiğimiz haftalarda Mevlana isimli TRT Dijital için hazırlanan yeni projenin setindeki çekimlerini tamamladı. Konya’da kurulan platoda yapılan çekimlerde yoğun bir tempoda çalışan oyuncu, şimdiden hayranlarını yeni karakteri için meraklandırdı. TRT Dijital’in 2023 yılında yayına başlaması ve Mevlana dizisinin de çıkış projesi olması bekleniyor.

Mevlana Celaleddin-i Rumi’nin hayatının anlatıldığı dizide ünlü oyuncu Selçuklu Devleti’nin komutanlarından birisini canlandıracak. Oyuncu, “Önemli bir projeydi Mevlana Celaleddin-i Rumi… Biz de çok titizlikle, o isme layık bir şey çıkartmak için çalıştık” diyerek çekimler sonrasında çok memnun kaldığını ifade etmişti.

Hakime Hanım dizisi için adı geçen Kaan Yıldırım'ın açıklaması kafaları karıştırdı! 7

Geçtiğimiz sezon final yapan Hekimoğlu dizisinde Mehmet Ali Çağlar karakteri ile çok başarılı bir oyunculuk performansı ortaya koyan oyuncu, yeni sezon için Hakime Hanım dizisinden teklif almıştı. Oyuncu bazı projeler olduğunu ama henüz netleşen bir durum olmadığını açıkladı.

Kaan Yıldırım’ın Vahide Perçin’in başrolünde yer alacağı ve atv’de yayınlanacak olan hukuk dizisi Hakime Hanım dizisinde yer alıp almayacağı henüz belli olmadı.

Kaan Yıldırım, “Mevlana’yı çektik, o bitti. Şimdi var bir şeyler, tam net değil. O yüzden bir şey söylemeyeyim” diye konuştu. Disney Plus, Türkiye’ye geldi ve birçok oyuncu ile de anlaşmalar yapıldı.

Disney Plus için üst üste yeni proje haberleri geliyor ama Kaan Yıldırım’ın henüz ABD’li eğlence devi için bir proje için görüşme yapmadığı da ortaya çıktı.

Özel hayatıyla da gündemde olan Kaan Yıldırım, magazin gündeminde yer alan aşk iddiaları konusunda da eleştirel ifadeler kullandı ve bunun mesleğinin bir yansıması olduğunu sözlerine ekledi.