Ana sayfa Dizi Haberleri 2015’te yayınlanan Çilek Kokusu dizisine bir ülkeden Demet Özdemir piyangosu vurdu!

2015’te yayınlanan Çilek Kokusu dizisine bir ülkeden Demet Özdemir piyangosu vurdu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2015 yılında Star TV’de ekrana gelmeye başlayan Çilek Kokusu, yazlık bir dizi olarak başlamıştı. Haziran ayından aynı yılın Kasım ayına kadar süren dizi, ekranda 23 bölüm olarak yer almış ve daha sonra final yapmıştı.

Dizinin ömrü kısa sürdü ancak Demet Özdemir ve Yusuf Çim için kariyerlerinde bir çıkış yakalamaları açısından önemli bir dizi oldu. Özdemir’in bu dizinin ardından oynadığı No:309’a da başrolü kapması yine mesleği açısından bir başka dönemeçti.

Asıl çıkışını ise No:309’daki başarısından sonra Erkenci Kuş dizisinin kadrosuna dahil olmasıyla yaşadı. Oyuncu, bu romantik komedi yapımı ile birlikte büyük bir hayran kitlesi edindi ve yapımcıların gözdesi bir isim olmayı başardı. Erkenci Kuş, ülke sınırlarını aşarak pek çok ülkede yayınlandı. Böylece Demet Özdemir’in ismi de daha çok duyuldu.

Haliyle Erkenci Kuş’un yayınlandığı ülkelerde oluşan Demet Özdemir hayranlığı, oyuncunun yer aldığı başka dizilere olan talebi de arttırdı. İşte Çilek Kokusu dizisi de Demet Özdemir hayranlığı sonrası İspanya’da yayınlanmaya başladı!

2015'te yayınlanan Çilek Kokusu dizisine bir ülkeden Demet Özdemir piyangosu vurdu! 8

Oyuncunun rol aldığı yapımlar, İspanyol hayranları tarafından ilgiyle takip ediliyor. Sosyal medya üzerinden yabancı hayranları Demet Özdemir’e olan hayranlıklarını sıklıkla dile getiriyor ve her paylaşımına binlerce yorum ve beğeni yapıyorlar. Oyuncunun rol aldığı tüm yapımlara da ilgi artıyor.

Çilek Kokusu dizisi Türkiye’de kısa sürmüş olsa da Demet Özdemir’in ününün ülke sınırlarına taşmasıyla İspanya’da yayınlanarak bir şans elde etmiş görünüyor. Daha önce başka ülkelerde de yayınlanan Çilek Kokusu dizisi, son dönemde giderek artan Türk dizilerine hayranlıklarıyla bilinen İspanya’da özellikle Demet Özdemir hayranları için ayrı bir takip konusu!

Türkiye’de o dönemde şimdiki kadar ünlü olmayan Demet Özdemir’in şöhrete giden taşlarının döşendiği yapımlardan birisi olarak Çilek Kokusu, İspanya’da yayınlanacak. İstanbul ve Bodrum’da çekilen Çilek Kokusu’nun yönetmenliğini Filiz Gülmez Pakman ve Adnan Güler yapıyordu. Demet Özdemir’in yanı sıra Yusuf Çim, Ekin Mert Daymaz, Mahir Günşiray ve Mine Tugay yer alıyordu.

2015'te yayınlanan Çilek Kokusu dizisine bir ülkeden Demet Özdemir piyangosu vurdu! 9

Gold Film imzalı Çilek Kokusu, birbirlerinden tamamen zıt karakterlere, hayatlara ve motivasyonlara sahip olan Aslı ve Burak’ın sürpriz bir şekilde karşılaşmalarıyla başlar. Aslı, çalıştığı pastaneden Burak yüzünden kovulur. Bu arada en yakın arkadaşı olan Gonca, Bodrum’a çalışmaya gitmek üzeredir ve Aslı’yı da gelmesi için ikna eder. Aslı da hem tatil yapmak hem de para kazanmak için Bodrum’daki işi kaçırmak istemez.

Annesi kızının Bodrum’a gitmesine pek sıcak bakmasa da Aslı’nın ısrarlarına dayanamaz ve izin verir. Aynı zamanlarda Burak’ın sorumsuz davranışlarından sabrı taşan babası, Burak’ı çalışması için, yeni aldıkları otele gönderir. İkili burada yeniden karşılaşır ve hikaye böyle başlar.