Ana sayfa Sinema Hala sete çıkmayan Kerem Bürsin yapımcılığıyla konuşturuyor!

Hala sete çıkmayan Kerem Bürsin yapımcılığıyla konuşturuyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Kerem Bürsin artık dünya çapında bir oyuncu. Sen Çal Kapımı sona erdiğinden beri hayranları Kerem Bürsin’in sete çıkmasını bekliyor. Ancak o yapımcılığıyla adından söz ettiriyor.

Kerem Bürsin’in attığı her adım artık büyük olay. Sen Çal Kapımı dizisinin dünya çapında büyük başarı elde etmesinin ardından şöhretin tadını çıkaran Kerem Bürsin’den herkes yeni proje bekliyor. Ancak Bürsin, yeni dizi ve film dışında her türlü çalışmayla adından söz ettiriyor.

Yakışıklı oyuncu bir süre önce bir yapım şirketi kurmuştu. Braveborn Films isimli yapım şirketi Seçim isimli bir kısa film çekti. Başrolünde İbrahim Selim’in olduğu kısa film Paris Art &Movie Awards’da en iyi kısa film dalında kısa listeye kaldı. Bu kategoride yarışacak olan filmin elde edeceği sonuç yakında belli olacak. Kerem Bürsin de filmin elde edeceği sonuç için Paris’e gidiyor.

Hala sete çıkmayan Kerem Bürsin yapımcılığıyla konuşturuyor! 7

Kerem Bürsin hayranları yakışıklı oyuncunun artık sete çıkmasını beklerken sürekli farklı bir işle adını duyuyor. Bürsin kısa süre önce bir çocuk kitabının kahramanı olarak karşımıza çıkmıştı. Yakışıklı oyuncunun ablası Melis Bürsin’in kaleme aldığı Banana Tree (Muz Ağacı) isimli kitapta Bürsin kardeşlerin bir Endonezya adasında yaşadığı maceralar anlatılıyor.

Aslında kitap Kerem ve Melis Bürsin’in Endonezya’da yaşadıkları dönemden ilham alınarak hayata geçirildi. Kerem Bürsin, babasının işi dolayısıyla İskoçya, Malezya, Birleşik Arap Emirlikleri, Malezya, ABD gibi birçok ülkede yaşamıştı.

Sen Çal Kapımı dizisinin ardından özellikle Latin ülkelerinde çok ünlü olan Kerem Bürsin son aylarda sürekli olarak İspanya’yı ziyaret ediyor. Yakışıklı oyuncunun İspanya’da yeni proje için görüşmeler yaptığı belirtiliyor. Bürsin bir süredir İspanya’daki bir projede yer alacağını belirtse de henüz netleşen bir şey olmadı.