Ana sayfa Sosyal Medya Çiçeği burnunda damat Cengiz Coşkun’dan aşk dolu paylaşım!..

Çiçeği burnunda damat Cengiz Coşkun’dan aşk dolu paylaşım!..

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay -Bugüne kadar, Diriliş Ertuğrul, Malazgirt 1071 ve Fetih 1453’ün de aralarında bulunduğu önemli yapımlarda rol alan oyuncu Cengiz Coşkun, sekiz yıllık sevgilisi Romanyalı Beatrica Lorena ile 13 Ağustos’ta dünya evine girmişti.  .

Çifti mutlu gününde aileleri ve yakın dostları da yalnız bırakmadı. Coşkun’un Diriliş Ertuğrul dizisindeki rol arkadaşı oyuncu Engin Altan Düzyatan da düğüne katılan isimler arasında yer almıştı. Çiftin mutlu gününe katılan davetliler, düğün fotoğraflarını sosyal medya hesaplarında paylaştı.

Çiçeği burnunda damat Cengiz Coşkun'dan aşk dolu paylaşım!.. 8

Cengiz Coşkun da sosyal medya hesabında düğününden ilk paylaşımı yaptı. İnstagram’da eşiyle birlikte fotoğrafını kalp emojisiyle birlikte yayınlayan oyuncunun paylaşımı kısa sürede çok sayıda beğeni ve binlerce tebrik yorumu aldı.

Çiçeği burnunda damat Cengiz Coşkun'dan aşk dolu paylaşım!.. 9

Geçtiğimiz ay, ilk uluslararası dizi tecrübesini yaşadığını da sosyal medya paylaşımıyla hayranlarına duyuran oyuncu Rusya’nın popüler digital platformu Start’ta 3 sezondur bir numara olmuş, Rus projesi Gold Diggers  (Yeniden Başlat) adlı dizinin 4. sezonunda rol aldı.

Amazon Prime Global’da ‘Originals And Exclusives’ adıyla da yayınlanan ve St-Peterburg’da çekilen, Lamara Sogomonian’ın yönetmen koltuğuna oturduğu projenin 4.sezonu 8 bölüm sürecek. Coşkun, dizide güçlü ve  hayırsever iş adamı rolüyle izleyici karşısına çıkacağını duyurmuştu.

Paylaşımında, projenin kendisi için harika bir deneyim olduğunu belirten Cengiz Coşkun, “Rusya’nın St. Petersburg şehrinin tarihi ve kültürel şehrinde çekim yaptım. Proje oldukça kaliteli, şık ve pahalı görünüyor. Seyrettiğim bölümler beni çok etkiledi, elitlerin hayatını seyretmek ilk dakikadan itibaren gerçekten çekici geliyor” ifadelerini kullanmıştı.