Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir ile evlilik hazırlığı yapan Oğuzhan Koç, eski aşkının bir sözüyle gündem oldu!

Demet Özdemir ile evlilik hazırlığı yapan Oğuzhan Koç, eski aşkının bir sözüyle gündem oldu!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz 14 Şubat Sevgililer Günü’nde sevgilisi Demet Özdemir’e evlilik teklifi eden ve ‘Evet’ yanıtını alan şarkıcı Oğuzhan Koç, düğününe sayılı günler kala eski sevgilisi, senarist ve oyuncu Zeynep Koçak’ın sosyal medya hamlesi ile gündeme geldi.

Zeynep Koçak ile Oğuzhan Koç 8 yıl aşk yaşamış, tam evlenecekleri düşünülürken 2014’te sürpriz bir şekilde ayrılmıştı. Magazin basınında o dönem çiftin ilişkilerinin oyuncu Yağmur Tanrısevsin yüzünden bittiği şeklinde haberler yer aldı.

Oğuzhan Koç, Zeynep Koçak’tan sonra Yağmur Tanrısevsin ile 5 yıl süren birlikteliğini de noktaladı ve geçtiğimiz yıl, oyuncu Demet Özdemir ile yeni bir aşka yelken açtı.

Demet Özdemir ile evlilik hazırlığı yapan Oğuzhan Koç, eski aşkının bir sözüyle gündem oldu! 9

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çifti 26 Ağustos Cuma günü evlenecek. Çiftin düğününe sayılı günler kala, Oğuzhan Koç’un eski sevgilisi Zeynep Koçak’ın instagram hesabında yaptığı  soru- cevap etkinliğinde, bir takipçisinin “Hiç aldatıldın mı?” sorusuna verdiği yanıt akıllara uzun yıllar aşk yaşadığı Oğuzhan Koç’u getirdi.

Demet Özdemir ile evlilik hazırlığı yapan Oğuzhan Koç, eski aşkının bir sözüyle gündem oldu! 10

Zeynep Koçak takipçisine, ‘Google’la’ cevabını verdi. Koçak’ın bu cevabı magazin basınında Oğuzhan Koç’a gönderme olarak yorumlandı. Magazin basınında hakkında çıkan haberler karşısında rahatsız olan Koçak, konuyla ilgili açıklama yapma ihtiyacı duydu.

Demet Özdemir ile evlilik hazırlığı yapan Oğuzhan Koç, eski aşkının bir sözüyle gündem oldu! 11

Sosyal medya hesabında bir açıklama yayınlayan Zeynep Koçak, “Ben yanlış anlaşıldığım için özür dilerim ama siz de bu iki insanın en güzel gününe günler kala gündemi bununla meşgul etmeyin lütfen” ifadelerini kullandı.