Ana sayfa Sosyal Medya Halil İbrahim Ceyhan hayranları önce çok sevindi, sonra büyük üzüntü yaşadı!

Halil İbrahim Ceyhan hayranları önce çok sevindi, sonra büyük üzüntü yaşadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sıla Türkoğlu ile birlikte Emanet dizisi sayesinde popüler hale gelen Halil İbrahim Ceyhan, partneri değişmiş olsa da bu dizinin temel unsuru olarak yerinde sapa sağlam duruyor.

Sosyal medyada son 2 yıllık süreçte ismini bir anda en çok konuşulan oyuncular listesine yazdıran ve bu listeden hiç çıkmayan Halil İbrahim Ceyhan, kariyerinin altın günlerini yaşıyor.

Kanal 7 ekranında günlük dizi olarak yoluna devam eden Emanet dizisinin 3. sezonunda da ilgi görmesinin altında Halil İbrahim Ceyhan hayranlarının verdiği desteğin büyük önemi var.

Ünlü oyuncunun dizinin yeni bölümleri ile bu hafta ekranda olacağı bilgisi paylaşılmıştı. Bu durum da oyuncunun hayranlarını çok memnun etmişti. Ancak yeni bir gelişme var. Emanet dizisinden yapılan duyuruda bu hafta tekrar bölümlerin yayınlanacağı ifade edildi.

Yani Halil İbrahim Ceyhan’ın başrolündeki Emanet dizisinin yeni bölümlerini bekleyenler büyük üzüntü yaşadı.

Emanet dizisinin twitter sayfasından yapılan duyuruda “ellerinde olmayan son dakika değişikliği” nedeniyle bu durumun yaşandığı anlaşılıyor.

Halil İbrahim Ceyhan hayranları önce çok sevindi, sonra büyük üzüntü yaşadı! 7

Kanal 7’nin son dakika değişikliği ile Emanet dizisinin yeni bölümlerini yayınlamadığı anlaşılıyor.

Halil İbrahim Ceyhan hayranları da merakla yeni bölümlerin ne zaman yayınlanacağını öğrenmek istiyor.

Bu hafta tekrar bölümler var ama gelecek hafta yeni bölümler olacak mı? Son dakika değişikliğinin neden ne? Bunun gibi sorular da sosyal medyada soruluyor.