Ana sayfa Sosyal Medya Halil İbrahim Ceyhan, Latin Amerika’daki hayranlarına çok özel bir sürpriz yaptı!

Halil İbrahim Ceyhan, Latin Amerika’daki hayranlarına çok özel bir sürpriz yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Emanet dizisi ile parlayan Halil İbrahim Ceyhan, bu dizinin birçok ülkede yayınlanması ile de büyük bir popülerlik elde etti. Oyuncu, hem ekran başında hayranlarını performansı ile mutlu ediyor hem de müzik çalışmaları ile duygulara hitap etmeye devam ediyor.

Oyunculuktan önce de müzik çalışmaları bulunan, söz yazan ve beste de yapmakta olan Halil İbrahim Ceyhan, ilk kez sahneye çıkarak da şarkıcılık konusunda iddialı olduğunu ortaya koydu. Oyuncunun kariyerinde yaptığı bu yeni açılama hayranlarından da büyük destek var. Hatta 6-7 farklı Latin Amerika ülkesinden hayranların bu konser için tur düzenleyerek Türkiye’ye geldiği bilgisini veren Halil İbrahim Ceyhan, kendisine gösterilen bu ilgiden son derece memmun.

Oyuncu yaptığı açıklamada da hayranlarının bu ilgisine karşılık gelecek duyguları sahnede sergileyebildiği için memnun olduğunu söyledi. Ceyhan’ın açıklamasında dikkat çeken bir başka şey ise, Latin Amerika ülkelerindeki hayranlarına jest niteliği taşıyan bazı adımlar atmasıydı.

Oyuncu, müziklerinin arasına Latin Amerika’ya özgür bazı unsurları da eklediklerini belirterek, şu açıklamayı yaptı:

“Onların da müzikal yapılarını kullandığım şarkılar var. Yeni, bir kaç tane hazırlığımız oldu. Onların etnik kökenlerine biraz değindik. Onların sevdiği melodiler, sevdiği yapılar vardır müzikte. O tarz şarkılar yapıyorum, şu an sırada, geliyor. Onlar da çok sevecekler, çok daha benimseyecekler. Sözleriyle de farklı olduğunu görecekler, kendi kültürleriyle de eşleştiğini görecekler. Farklı bir şey olacak.”

Halil İbrahim Ceyhan, Latin Amerika'daki hayranlarına çok özel bir sürpriz yaptı! 7

Halil İbrahim Ceyhan, 6-7 şarkısı bulunduğunu belirtirken hem oyunculuğun hem de şarkıcılığın duygu işi olduğunun altını çizdi.

Ceyhan, “Bir senaryonun içerisindeki karakterin duygusunu yaşıyorsunuz ve yansıtıyorsunuz. Bu da biraz kendi özel hayatımızdaki duyguların yansıması. Dolayısı ile ben kliplerimde de oyunculuk yaptığımı düşünmüyorum. Orada var olan bir duyguyu göz önüne seriyoruz. Diğer tarafta oyunculuk çok iyi gidiyor. İkisinin temelinde de duygular var. Ve dilsizdir duygular” açıklamasında bulundu.