Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız dizisinde Feride karakteri Nur Sürer’in de canına tak etti ama yönetmen izin vermiyor!

Camdaki Kız dizisinde Feride karakteri Nur Sürer’in de canına tak etti ama yönetmen izin vermiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’de yayınlanan Camdaki Kız dizisinin despot karakteri Feride’yi usta oyuncu Nur Sürer canlandırıyor. Perfromansı ile hayranlık uyandıran Nur Sürer, sette her şeyin yolunda olduğunu söyledi.

Kanal D’de yayınlanan Set Ekstra isimli programın Koroğlu konağında yaptığı çekimlerde Nur Sürer röportajı da yer aldı. Usta oyuncu, üçüncü sezona başlayan dizinin setinde her şeyin güzel gittiğini söyledi. Camdaki Kız hayranlarının sevmediği karakterlerden olan Feride, çok sert ve otoriter birisi ve Nur Sürer de bu karakterin duygusunu izleyicilere geçirme noktasında oldukça başarılı bir süreç geçiriyor.

Üçüncü sezonu başlayan dizinin bu kadar başarılı olmasının altında yatan nedenlerden birisi de ekip ruhu. Nur Sürer de bu konuya dikkat çekti ve “Ekibimiz çok iyi olduğun için her zaman her şey yolunda oluyor” diye konuştu.

Feride karakterinin odasında yapılan röportajda Nur Sürer, “Oynarken, oyuncuları darladığım oda” diyerek gülümsetti. Feride, herkesin odasına kapısını çalmadan giren bir karakter, bu onun için bir alışkanlık.

Nur Sürer de bu duruma dikkat çekti ve şunları söyledi: “Öyle bir alışkanlığı var. Herkesin odasına dalıyorum. Ama Feride’nin odasına kimse dalamaz. Kapıya vuruyor her zaman. Yoksa, pek iyi olmuyor onlar için” diye konuştu.

Camdaki Kız dizisinde Feride karakteri Nur Sürer'in de canına tak etti ama yönetmen izin vermiyor! 7

Sokakta Feride karakteri nedeniyle vatandaşlardan aldığı tepkilerden bahseden Nur Sürer, “Aslında cesaret edemiyorlar gibi geliyor. Kendisi de böyle mi, diye. Çünkü bir gün böyle bir köşeden döndüm, çok hızlı döndüm. Adam çok rahat oturuyordu ve beni görünce bir anda hazır ola geçti. Dedim ki, hiç sıkıntı yok, bizimkisi aile içi şiddet” şeklinde konuştu.

Sosyal medyada Feride karakterine yönelik olarak birçok espri dolaşıyor. “Su uyur ama Feride uyumaz” gibi klasik sözler sürekli tekrarlanıyor.

Nur Sürer de bazen sosyal medyada bu tür esprilere rastladığını anlattı. Bugüne kadar rol aldığı bir sürü dizi ve sinema filmi olduğunun altını çizen usta oyuncu, bu projelerde koruyucu ve kollayıcı tarzda anne karakterlerini canlandırdığını hatırlattı.

Nur Sürer, yönetmen Nadim Güç’ün sahnelerin çekimlerinde yumuşadığı anlarda kendisine müdahale ettiğini ve bu sayede de Feride’yi böyle güçlü bir şekilde canlandırabildiğini şu sözlerle anlattı:

“Burada böyle bir anne yok karşımızda. Belki ipin ucunu kaçırabilirdim, çünkü bazen yumuşuyorum hemen Nalan’ın sahnelerinde yumuşuyorum. Ama hocamız izin vermiyor. Allah’tan diyorum Nadim Güç’e sen varsın. Kadının ipinin ucunu kaçırabilirim. Kadın çünkü hiçbir şeyini bozmuyor. Belki içinden kan ağlıyor ama öyle durmak zorunda diye düşünüyorum. Şimdi alıştım ama kadınla barıştık. Ne yapabileceğini kestiriyorum.”