Ana sayfa Sosyal Medya Halil İbrahim Ceyhan’ın adı başrol olarak geçmiyor ama başrollerden daha başarılı!

Halil İbrahim Ceyhan’ın adı başrol olarak geçmiyor ama başrollerden daha başarılı!

tarafından ker_def

Genç oyuncu Halil İbrahim Ceyhan, Emanet isimli dizi projesi ile popüler olmasının ardından şimdi yepyeni bir kariyer yolculuğu içinde bulunuyor.

Bir dönem partner olduğu Sıla Türkoğlu gibi ana akım televizyon kanallarındaki dizilere adım atarak günlük dizi konusunu şimdilik kapatan oyuncu, kariyerinde adım adım yükselmeye devam ediyor.

Pazar akşamları iyi bir reyting elde eden Kirli Sepeti dizisinde Murat karakteri ile hayranlarının beğenisini kazanan oyuncu, dizinin hikayesinde yavaş yavaş öne çıkmaya başlasa da herkes biliyor ki, ismi başrolde yazmıyor.

Ancak ismi başrolde yazmamış olsa bile başrollerden rol çalan bir isim olarak Halil İbrahim Ceyhan’ın adının sosyal medyada sıklıkla konuşulduğunu görebilirsiniz.

Birçok ünlü isim yer aldıkları dizilerin başrolü ama sosyal medya başarısı bakımında Halil İbrahim Ceyhan tüm bu isimlerin de önüne geçmeyi başardı.

Digilup’un aylık olarak yaptığı araştırmanın sonuçlarına göre 2 milyondan fazla ileti ile bir aylık süreçte Halil İbrahim Ceyhan sosyal medyanın en çok konuştuğu erkek oyuncu oldu.

Engin Akyürek’in ikincilik elde ettiği listede; İlhan Şen, Burak Deniz, Recep Usta, Engin Altan Düzyatan, Yiğit Koçak, Burak Berkay Akgül, Mert Ramazan Demir ile Serkan Çayoğlu bulunuyor.

Halil İbrahim Ceyhan'ın adı başrol olarak geçmiyor ama başrollerden daha başarılı! 7