Ana sayfa Dizi Haberleri Halil İbrahim Ceyhan’ın diziler konusunda kesin bir kararı var!

Halil İbrahim Ceyhan’ın diziler konusunda kesin bir kararı var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Emanet isimli Kanal 7’nin günlük dizisinde başrolde yer alan Halil İbrahim Ceyhan, başarılı geçen iki sezonun ardından üçüncü sezonda da yine izleyicilerin karşısına çıktı. Diziden Sıla Türkoğlu’nun ayrılması reytinglere olumsuz yansıdı ve projenin üçüncü sezondaki reyting sonuçları çok da iyi gelmedi.

Halil İbrahim Ceyhan ise başrol erkek oyuncusu olarak Emanet dizisini sırtında taşımaya devam ediyor ve başarı için de elinden geleni yapıyor. Oyuncunun ayrıca sahne deneyimi yaşaması, kendi sözlerini yazıp bunları şarkıya dönüştürmesi de hayranlarından büyük ilgi gördü.

Müzik yeteneğini de sürdürme kararlılığında olan Halil İbrahim Ceyhan, diziler konusunda ise bir mesajı olan projelerde yer almayı hedeflediğini söyledi. Ünlü oyuncu, “Benim her zaman söylediğim bir şey var, ben derdi olan bir şey anlatmak istiyorum oyunculukta. Bugüne kadar bildiğimiz isimler, kült işlerin hepsi bir derdi olan işi anlatıyor. Bu derdi olan işi anlattığınız zaman da gerçekten oyunculuk anlamında iyi bir kariyer elde ediyorsunuz” açıklamasını yaptı.

Genç oyuncu bu sözleri ile birlikte kendisi için anlattığı hikayenin önemine vurgu yaptı ve içinde bulunduğu projenin insanlara ne anlattığının kendisi için belirleyici olacağını söyledi.

Halil İbrahim Ceyhan'ın diziler konusunda kesin bir kararı var! 7

Halil İbrahim Ceyhan, hem Türkiye’de hem de dünyada yapılan kült işlerin hepsinin de bir sorunu anlattığını bu şekilde öne çıktığını ifade etti. Oyuncu, “Hedefim, çabam, enerjim bu” şeklinde konuştu.

İkisi yurt dışından olmak üzere birkaç tane senaryo okuduğunu anlatan oyuncu, bu projeleri gelecek yılın yaz dönemi için değerlendirdiğini belirtti.

Şu anda Emanet dizisinde yoluna devam ettiğini belirten oyuncu, projenin iyi gittiğini belirtti.

Dizinin reytinglerinde yaşanan düşüş konusunda da değerlendirmede bulunan oyuncu, şunları söyledi: “Eylül ayı yaz tatilinin yeni bittiği, okulların yeni açıldığı bir dönem. Şu anki reytinglere bakıp da yorumlar yapmak çok da sağlıklı değil. Çünkü çok farklı yapımlar, farklı projeler var, hepsi bir anda başlıyor. İzleyici de bunlara bakmak istiyor ama bizim reytinglerimiz birebirde aynı olduğu gibi devam ediyor.”