Ana sayfa Sosyal Medya Halit Ergenç’in Ozan Güven’e desteği büyük hayal kırıklığı yarattı!

Halit Ergenç’in Ozan Güven’e desteği büyük hayal kırıklığı yarattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Halit Ergenç, bugüne kadar sergilediği imajıyla halkın üzerinde büyük etkisi olan, saygı duyulan ve sevilen bir isim. Eşi Bergüzar Korel ile mutlu bir evlilik yürüten, iyi bir aile babası olan Halit Ergenç’in toplum nazarında sempatisi çok yüksek…

Ancak ünlü oyuncunun Ozan Güven hakkında yaptığı son açıklama herkesi şaşkınlığa uğrattı. Babil dizisinde Ozan Güven ile birlikte rol alan Halit Ergenç, sosyal medyanın gündeminde. Bunun sebebi ise Ozan Güven’e destek çıkması.

Eski sevgilisi Deniz Bulutsuz’u darp ettiği iddiaları ile uzun süredir gündemden düşmeyen Ozan Güven, sıklıkla adaletin kararının benlenmesi gerektiğini belirtmişti. Benzer bir ifadeyi Halit Ergenç de kurdu ve Ozan Güven’in alnının akıyla bu davadan çıkacağını söyledi.

Babil dizisinden ayrılması ile ilgili soruda “Ozan’ın takdiridir” ifadesini kullanan Halit Ergenç, bu sözü Babil dizisinden ayrılması ile ilgili söyledi. Sosyal medyada Ozan Güven’e destek vermesi nedeniyle eleştirilen Halit Ergenç, birçok kişide hayat kırıklığı yarattı. Bu durum da sosyal medya mesajlarına yansıdı.

Aşağıdaki paylaşım gibi binlerce mesajı twitter ortamında bulabilirsiniz.

Halit Ergenç'in Ozan Güven'e desteği büyük hayal kırıklığı yarattı! 7

Peki Halit Ergenç tam olarak ne söyledi de böyle bir tepki oluştu:

Muhabir: Dizi ile ilgili ayrılma söz konusu…

Halit Ergenç: “Ozan’ın takdiridir. Ben Ozan’ı çok severim, çok uzun zamandır da tanırım. Sevgimiz baki. Böyle bir olay geldi başına. Ben buradan, adalet neyse yerini bulacak ama, alnının akıyla çıkacağını düşünüyorum. Öyle bir karaktere sahip olduğuna hiç şahit olmadım hayatım boyunca. Mutlaka orada bir şey olmuştur. Bunu da adalet çözecektir, bir yere varacaktır o. Herkesin hakkında hayırlısı.”

İşte sosyal medyada olay olan o röportajın görüntüsü: