Ana sayfa Sosyal Medya Halit Özgür Sarı ile Bensu Soral’ın başrollerini paylaştığı Özel Ders filminin çekimleri bitti artık top izleyicide!

Halit Özgür Sarı ile Bensu Soral’ın başrollerini paylaştığı Özel Ders filminin çekimleri bitti artık top izleyicide!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- OGM Pictures ile Organic Film’in ortak yapımı olarak Netflix için çekilen Özel Ders filminin çekimleri sona erdi.

Başrollerini Halit Özgür Sarı ve Bensu Soral’ın oynadığı filmin yönetmenliğini Kıvanç Baruönü yapıyor senaryosunu ise Murat Dişli ile Yasemin Erturan kaleme alıyor. Konusu hakkında henüz net bir bilgi verilmeyen filmin kadrosunda ayrıca genç kuşağın dikkat çeken isimlerinden Elif Ceren Balıkçı, Helin Kandemir ve Rami Narin de rol alıyor.

Bensu Soral instagram hesabından yaptığı paylaşımla filmin çekimlerinin bittiğini duyuırdu. Ekip arkadaşlarıyla fotoğrafını paylaşan oyuncu duygularını şu sözlerle ifade etti;

“#PrivateLesson filmimizin çekimlerini bitirdik. Ben o kadar şanslı bir insanım ki hayat karşıma hep güzel kalpli insanlar çıkarıyor. Dileğim bunun hep böyle devam etmesi. Bana başından beri inanan, her detayla ilgili fikrimi soran, beni yüreklendiren, hep güldüren, en yakın arkadaşım olan canım yönetmenim @kbaruonu olmasaydı çok eksik hissederdim.

Halit Özgür Sarı ile Bensu Soral’ın başrollerini paylaştığı Özel Ders filminin çekimleri bitti artık top izleyicide! 8

Umarım hayat boyu yollarımız hep kesişir!  İlk günden itibaren bana hep aynı sıcaklıkla yaklaşan, yıllardır sanki bir aradaymışız gibi hissettiren, beraber oynamaktan çok keyif aldığım yol arkadaşlarım @halitozgursari & @_helinkandemir , iyi ki sizdiniz! Hayat size hep güzellikler getirsin.

Bu fotoğraflarda olan olmayan tüm ekip arkadaşlarım, bana olan o tatlı yaklaşımınız, her zaman iyi hissetmemi sağladığınız, seti oyun parkına çevirip her anıma güzel hatıralar bıraktığınız için hepinize çok ama çok teşekkür ederim! Sizinle olmak benim için büyük keyifti! Biz üzerimize düşen görevi yerine getirdik, gerisi seyircimizde… Umarım en az bizim kadar keyif alabileceğiniz bir iş çıkarabilmişizdir . Sevgiler, öpücükler, kalpler !”

Halit Özgür Sarı ile Bensu Soral’ın başrollerini paylaştığı Özel Ders filminin çekimleri bitti artık top izleyicide! 9

Halit Özgür Sarı da instagramdan paylaştığı ekip fotoğrafının altına şunları yazdı; “Ve bugün itibariyle çekimlerimiz bitiyor.Harika ötesi insanlarla çalıştığım ve onlardan öğrendiğim güzel şeyler için kendimi çok çok şanslı hissediyorum.

Canım canım canım hocam Kıvanç Baruönü, sana duyduğum sevgiyi ve saygıyı anlatabileceğim herhangi bir kelime yok heybemde.Ama olsun yine de söylemiş olayım seni çok seviyorum.

Benim için en en büyük şans,güzel partnerim Bensu. Profesyonelliğin,nezaketin,çalışma disiplinin,yeteneğin ve en önemlisi o kocaman kalbinle sadece herhangi bir oyuncuya değil her insana örneksin.Senden insan olmakla alakalı çok şey öğrenmiş oldum ve hiçbirini unutmayacağım.

Canım kankam Helin, korkunç yeteneğinle oynayamayacağın herhangi bir karakter olduğunu düşünmüyorum.
Yakışıklı adam Rami. Seni ilk fotoğrafta harcadım çünkü hepimizin güzel çıktığı tek fotoğraf oydu. Ve ekip gibi ekip. Kameranın arka tarafında işini eksiksiz yapan ve bizi çekim süresi boyunca bir kez bile üzmeyen,nazımızı,kahrımızı çeken harika insanlar..İyi ki varsınız.”