Ana sayfa Sosyal Medya Aşk Mantık İntikam bitecek, Zeynep Kankonde Fox TV’yi bırakıp, Kanal D’ye geçecek

Aşk Mantık İntikam bitecek, Zeynep Kankonde Fox TV’yi bırakıp, Kanal D’ye geçecek

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni Gelin, Kuzey Yıldızı ve Aşk Mantık İntikam’dan sonra Zeynep Kankonde’den yeni dizi kararı! 1980 yılında Eskişehir’de dünyaya gelen Zeynep Kankonde, bugüne kadar rol aldığı projelere yaptığı büyük katkı ile dikkatleri çekiyor. 2005 yılından bu yana televizyon projelerinde yer almakta olan oyuncu, sinema filmleriyle de konuşulan isimler arasında bulunuyor.

Zeynep Kankonde, bugüne kadar birçok dizinin kadrosunda farklı rollerde yer aldı. Ulan İstanbul dizisinde Şehriban olarak ilgi gören oyuncu, Kiraz Mevsimi dizisindeki Necmiye karakteri ile dikkat çekmişti. Özellikle eğlenceli dizilerdeki etkili performansı ile göz dolduran oyuncu, Kuzey Yıldızı dizisindeki Pembe karakteri ile 40 bölüm boyunca izleyenlere kahkaha attıran bir performans ortaya koydu.

Aşk Mantık İntikam isimli Fox TV dizisinde de Menekşe karakterini canlandıran Zeynep Kankonde, 22 Nisan Cuma günü 42. bölümüyle final yapacak olan bu diziden hemen sonra yeni bir işe daha başlayacak.

Nisan sonunda çekimlerine başlanması beklenen Kanal D’nin Seversin isimli dizisinin kadrosuna katılan başarılı oyuncu, yine izleyenleri eğlendirecek bir karakter ile ekranda yer almaya devam edecek.

Aşk Mantık İntikam bitecek, Zeynep Kankonde Fox TV'yi bırakıp, Kanal D'ye geçecek 8

2017-2018 sezonunda Yeni Gelin’den sonra 2019-2020 sezonunda Kuzey Yıldızı ile göz dolduran oyuncu, 2021-2022 sezonunda ise Aşk Mantık İntikam ile yine ekranda yer almayı sürdürdü.

2022 yılının yaz aylarında başlayacak Seversin projesiyle yine dizi setlerinde yer alacak olan oyuncu aralıksız 5 yıldır birbirinden farklı projelerle hayranlarının karşısına çıkacak enerjiyi buluyor.

Zeynep Kankonde rolün hakkını veren ve yer aldığı projelere değer katan bir isim olarak Seversin isimli yeni Kanal D dizisinde de dikkatleri çekecektir.

Aşk Mantık İntikam bitecek, Zeynep Kankonde Fox TV'yi bırakıp, Kanal D'ye geçecek 9

Zeynep Kankonde hem sosyal medyadaki eğlenceli paylaşımları hem de set ortamında ekibin en neşeli isimlerinden birisi olmasıyla da biliniyor. Hayat enerjisi çok yüksek olan oyuncu, Seversin dizisine de fark katacak gibi gözüküyor.