Ana sayfa Dizi Haberleri Halka 10. bölüm 2. fragmanı izle! Cemal ve Bahar’ın planı

Halka 10. bölüm 2. fragmanı izle! Cemal ve Bahar’ın planı

tarafından ker_def

Hande Erçel ve Serkan Çayoğlu’nun oynadıkları TRT1’de ekrana gelen Halka dizisinin 10. bölüm 19 Mart Salı akşamı izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla beklenmekte. Hem fragmanlar hem ön izlemeler ile Halka dizisinin 10. bölümünden ilk detaylar izleyicilere sunulmuştu. Dizinin 10. bölüm 2. fragmanı da yayınlandı. Videodan izleyebilirsiniz.

Peki Halka dizisinde izleyicileri neler bekliyor? Bazı detaylar şöyle: Müjde ve Cihangir, deniz kenarında birlikte sohbet ederken Müjde, Çağatay ile iş yaptığını bildiği halde küpeleri almasına neden izin verdiğini soruyor.

Cihangir, açıklama yapmak yerine “Bizim eve hoş geldin” sözleriyle karşılık veriyor.

Peki yeni bölümde neler olacak?

Cihangir ve Kaan, İlhan’ın yanından ayrılmış, kendi ekiplerini oluşturmuşlardır. Artık Halka’nın içindedirler. Yeni konumlarını kullanarak geçmişlerindeki sırları çözmeye kararlıdırlar.

Terzi’nin polisin elinde olması Halka için tehlike yaratır. Cemal ve Bahar Terzi’den bir şeyler öğrenmeye çalışırken Halka da Terzi’ye ulaşmaya çalışmaktadır.

Bu durum iki taraf için de tehlike yaratmaya başlar. Halka, tüm gücü ile Terzi’ye yönelmiştir. Bu durum Halka’nın eski ve yeni tüm üyelerini farklı tehlikelerle karşı karşıya bırakır.