Ana sayfa Dizi Haberleri Çocuklar Duymasın dizisinde bir kez daha aynı numara tutar mı?

Çocuklar Duymasın dizisinde bir kez daha aynı numara tutar mı?

tarafından ker_def

Hatırlanacağı gibi Kanal D ekranında yayınlanmakta olan Çocuklar Duymasın dizisinin geçen sezon reyting düşüklüğü yaşamasından sonra Yapımcı Birol Güven, Gülin İyigün’ün canlandırdığı Tutku karakterini senaryoya dahil etmişti.

Birçok izleyicinin gıcık olduğu Tutku karakteri, diziye olan ilginin artmasını sağladı ve böylelikle de reyting düşüklüğü sorunu çözüldü. Tabii ki Tutku karakterine yönelik tepkiler artınca da senaryodan çıkartıldı.

Ancak geçen sene olduğu gibi bu sezon da dizinin reyting sorunu yaşaması üzerine Tutku karakteri yeniden diziye dahil edildi.

Peki Tutku, ikinci kez reytingin yükselmesini başarabilir mi? Bekleyip göreceğiz.

Çocuklar Duymasın dizisinde bir kez daha aynı numara tutar mı? 7

20 Mart Çarşamba akşamı ekrana gelecek bölümde Tutku, kendini gösterecek.

Haluk’a saplantılı bir şekilde aşık olan ve bir yıl önce Haluk (Tamer Karadağlı) ve Meltem’in (Pınar Altuğ) hayatından çıkan Tutku, hiç beklenmedik bir anda karşılarına çıkar. Zamanında derin bir aşkla Haluk’a bağlı olan Tutku’nun ne amaçla döndüğü merak konusudur. Emin olunan tek bir şey vardır. Ne istese elde etmeyi başarmış bu kadın, artık daha güçlüdür. Ve yaşanan onca şeyden sonra döndüyse çok büyük bir nedeni vardır! Çocuklar Duymasın yeni bölümleri ile her Çarşamba Kanal D’de.