Ana sayfa Dizi Fragmanları Halka 10. bölüm fragmanı izle!

Halka 10. bölüm fragmanı izle!

tarafından ker_def

TRT 1’in sevilen dizisi “Halka” günü 9 bölümüyle 12 Mart Salı akşamı izleyicilerle buluştu. “Halka” isimli bir suç örgütü ve bu örgütün etkilediği hayatlar… Mafyanın, paranın ve entrikanın konuşulduğu karanlık dünyayı yıkmaya çalışan Cihangir ve Kaan’ın mücadelesinin ekrana geldiği Halka’nın 10. yeni bölümünde neler olacak?

Yapımcılığını Es Film’in yaptığı Halka dizisinde; Serkan Çayoğlu, Ahmet Mümtaz Taylan, Hande Erçel, Kaan Yıldırım, Nazan Kesal, Hazal Subaşı, Burak Sergen gibi oyuncular yer alıyor. 10. bölümden ilk görüntüleri videodan izleyebilirsiniz.

Peki dizinin 9. bölümünde neler yaşanmıştı?

“Bizi de Yazın Deftere”

Kaan ve Cihangir geçmişlerini ve onlardan saklanan sırları araştırmaya devam etmektedirler. Yolları kapanınca, yeni bir plan yaparlar. Bu sefer onlardan saklanan her şeyi öğrenmeye kararlıdırlar. Müjde ile Cihangir’in yolları bu yeni plan dahilinde kesişir.

İlhan Tepeli öldürdüğü Cabbar’ın işini alır. Görevi zor ve tehlikelidir. Cihangir’den yardım ister. Çağatay, güçlenmeye çalışmaktadır. Bu uğurda yapmayacağı şey yoktur. Bahar kim olduğundan habersiz Terzi ile baş başa kalmıştır. Hayatı tehlikededir…