Ana sayfa Dizi Fragmanları Halka 14. bölüm fragmanı yayınlandı!

Halka 14. bölüm fragmanı yayınlandı!

tarafından ker_def

TRT1 ekranlarında izleyicilerle Salı akşamları buluşmakta olan Halka dizisi, hem oyuncu kadrosu hem de hikayesi ile özel bir yapım olmasına rağmen izleyiciden beklenen ilgiyi görmemişti.
TRT1’in Halka dizisini devam ettirmek istemediği iddiası bulunuyor. Ancak hem Netflix hem de Blu TV’nin diziyle ilgilendiği iddiaları bulunuyor.

Başrollerini Serkan Çayoğlu, Kaan Yıldırım, Hazal Subaşı, Hande Erçel, Nazan Kesal, Ahmet Mümtaz Taylan, Burak Sergen gibi ünlü oyuncuların paylaştıkları ve ES Film imzalı dizinin 14. yeni bölümünden ilk görüntüler yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde neler olacağı merak edilmekte. Videodan 23 Nisan Salı günü saat 20.00’de yayınlanacak 14. bölümden ilk görüntüleri izleyebilirsiniz.

Halka dizisinin 13. bölümünde yaşananların detayı şöyle:

Çağatay Cengiz Erkmen’i, babasını vurmuştur. Hümeyra’nın düzeni bozulmuştur. Halka’nın tahtı boş kalmıştır. O tahta kimin oturacağı belli değildir.

Çağatay, Halka’nın yönetimine kendisini layık görmektedir ama Hümeyra’nın başka planları vardır. Bu sırada bir “yukarısı” lafı dolanmaya başlar. Halka’nın keşfedilecek yeni sırları vardır.

Hümeyra çocuklarını koruyabilmek için Halka’yı elinde tutmak zorundadır ama bu artık o kadar kolay değildir. Yardıma ihtiyacı vardır. Üstelik eski imkanlarına da erişimi yoktur.

Kaan ve Cihangir tehlikede olduklarının farkında değildirler. Müjde ve Cihangir birbirlerini daha yakından tanımaya başlarlar.

Halka’daki yeni gelişmeler Bahar ve Kaan’ın da daha sık görüşmelerine yol açar