Ana sayfa Dizi Fragmanları Halka 9. bölüm 2. fragmanı izle! Halka reyting kurbanı mı olacak?

Halka 9. bölüm 2. fragmanı izle! Halka reyting kurbanı mı olacak?

tarafından ker_def

Hande Erçel ve Serkan Çayoğlu’nun başrolünde oynadıkları TRT1’in yeni dizisi Halka’yı izleyenler, dizinin sürükleyiciliği, oyunculuklar ve hikayesini çok beğeniyor. Bu sezon arka arkaya ekrana getirdiği dizilerle atağa geçen TRT 1’in dikkat çeken yapımlarından bir tanesi olan ‘Halka’ gizemli senaryosuyla izleyicinin dikkatini çekmeyi başardı.

Olayların anlaşılması için izleyiciye kafa yorduran, sırlarla dolu bir senaryosu olan dizide neler olacağı her hafta merakla bekleniyor.12 Mart Salı günü ekrana gelecek olan 9. bölümde neler yaşanacağı merakla beklenmekte. Videodan dizinin 9. bölümünden 2. fragmanını izleyebilirsiniz.

Ancak izleyiciler dizinin hak ettiği reytingleri alamadığını düşünüyor ve bu nedenle reyting kurbanı olmasından endişe ediyor.

Her ne kadar TRT 1’de yayınlanan diziler özel kanallardaki diziler kadar yayından kaldırılma tehlikesiyle karşı karşıya olmasa da Halka’nın aldığı reyting oranları izleyenleri üzüyor.

Halka’nın aynı akşam ekrana gelen ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ ve ‘Kadın’ dizilerinden daha kaliteli olduğunu vurgulayan izleyiciler, reytinglerde zirveyi hakettiğini düşünüyor.

Yapımcılığını Es Film’in yaptığı Halka dizisinde; Serkan Çayoğlu, Ahmet Mümtaz Taylan, Hande Erçel, Kaan Yıldırım, Nazan Kesal, Hazal Subaşı, Burak Sergen gibi oyuncular yer alıyor.