Ana sayfa Dizi Haberleri Halka dizisi 3. yeni bölümünde Cihangir ve Kaan’dan riskli takip!

Halka dizisi 3. yeni bölümünde Cihangir ve Kaan’dan riskli takip!

tarafından ker_def

“Halka” 29 Ocak Salı günü üçüncü bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Beğeniyle izlenmekte olan Halka dizisinin yeni bölümünde neler yaşanacağı merak konusu oldu. Tanıtımlarda izleyicilere yeni bölüm hakkında önemli detaylar sunuldu.

Serkan Çayoğlu, Hande Erçel, Kaan Yıldırım, Hazal Subaşı, Nazan Kesal, Ahmet Mümtaz Taylan, Burak Sergen’in başrollerinde yer aldığı Halka dizisinde ‘Halka” isimli bir suç örgütü ve bu örgütün etkilediği hayatlar yer alıyor.

Mafyanın, paranın ve entrikanın konuşulduğu karanlık dünyayı yıkmaya çalışan Cihangir ve Kaan’ın mücadelesinin ekrana geleceği Halka’nın üçüncü bölümü şöyle;

“Dünya diyeceksin…”

Halka dizisi 3. yeni bölümünde Cihangir ve Kaan'dan riskli takip! 7

Cihangir ve Kaan hayatlarını değiştiren sırların peşinden giderken aynı isme ulaşmışlardır. İkisi için de önemli olan garson Emrah… Emrah ortadan kaybolur.

Cihangir ve Kaan garsonu aramaya başlarlar. Ama Emrah’ın peşine düşen sadece Cihangir ve Kaan değildir… Halka’nın Emrah için başka planları vardır.

Kaan ve Cihangir geçmişlerini öğrenmek istiyorlarsa, Emrah’a Halka’dan önce ulaşmak, risk almak ve mücadele etmek zorundadırlar.

Amaçlarında ilerledikçe büyük bir tehlikeye doğru yürüdüklerinin farkında değildirler.

“Halka” 29 Ocak Salı Saat 20.00’da TRT 1 Ekranlarında!

Künye
Yapım : ES Film
Yapımcı : Yusuf Esenkal – Serdar Öğretici
Yönetmen : A.Volkan Kocatürk
Senaryo : Aziz Tuna C. , Selim Bener, Ali Demirel
OYUNCULAR: Serkan Çayoğlu, Hande Erçel, Kaan Yıldırım, Hazal Subaşı, Nazan Kesal, Ahmet Mümtaz Taylan, Burak Sergen, Erdal Yıldız, Umut Karadağ, Funda İlhan, Dilan Telkök, Şehsuvar Aktaş ve Serhat Midyat