Ana sayfa Dizi Haberleri Halka dizisi belirsiz! Yeni dizi Hint uyarlaması için Serkan Çayoğlu kararsız!

Halka dizisi belirsiz! Yeni dizi Hint uyarlaması için Serkan Çayoğlu kararsız!

tarafından ker_def

Serkan Çayoğlu, Hint dizisi uyarlamasıyla mı ekrana dönüş yapacak?

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kiraz Mevsimi dizisinde canlandırdığı karakterle hem gönülleri kazanan hem de hayatının aşkı Özge Gürel ile tanışan Serkan Çayoğlu, geride bıraktığımız sezon Halka dizisinde Cihangir karakterine hayat vermişti.

Halka dizisinin yeni bir konsept ile 2020 yılına sarkması nedeniyle oyunculara serbest oldukları mesajı verilmişti. Bu süreçte Serkan Çayoğlu’na da teklifler gelmekte.

Bu tekliflerden birisinin de Hint uyarlaması olduğu haberleri birkaç hafta önce ortaya çıkmıştı.

Bu kez ‘Bir Garip Aşk’ isimli Hint dizisinden uyarlama olan yeni bir dizinin hazırlıkları yapılmakta.

Orjinal ismi Iss Pyaar olan dizi, Türkiye’de Hint dizilerinin sıklıkla yer aldığı Kanal 7 ekranlarında ‘Bir Garip Aşk’ ismiyle yayınlanmıştı aslında.

Senaryosunu Eda Tezcan’ın yazacağı Hint uyarlaması için çalışmalar sürüyor. Başrol erkek karakteri için Serkan Çayoğlu’nun ismi geçiyordu.

Halka dizisi belirsiz! Yeni dizi Hint uyarlaması için Serkan Çayoğlu kararsız! 7

Ünlü oyuncu sevgilisi Özge Gürel ile birlikte “Konuşan Hayvanlar’ filminin galasında muhabirlerin diziyle ilgili sorularını yanıtladı.

Teklifi doğrulayan Çayoğlu, “Konuşuluyor, henüz resmi bir şey yok. Daha çok yeni, konuşulması güzel bir şey ama o kadar” diyerek henüz proje için anlaşmadığının mesajını verdi.