Ana sayfa Dizi Haberleri Halka dizisi Kaan Yıldırım’ın içine büyük dert oldu!

Halka dizisi Kaan Yıldırım’ın içine büyük dert oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hekimoğlu dizisinde başrolde yer alan Kaan Yıldırım, çocukluk döneminde oyunculuğun kendisi için önemli bir hayal olduğunu, lise yıllarında da tiyatro çalışmalarında bulunduğunu söyledi. İbrahim Selim ile Bu Gece programına konuk olan ünlü oyuncu, bir dönem pazarlama işinde çalıştığını anlattı.

Oyunculuk kursları aradığını ve bazı yanlışlar yaptığını ama sonrasında geri dönüşler aldığını ve 2013 yılındaki Kayıp dizisiyle birlikte sektöre giriş yaptığını söyledi. Londra’da eğitim alan, hem dil öğrenen hem de farklı milletlerden birçok kişiyle tanışan Kaan Yıldırım, bunun kişisel gelişimi için büyük fayda sağladığını belirtti.

Botoks veya estetik yaptırmadığını anlatan Kaan Yıldırım, kim ne isterse onu yaptırabileceğini düşünen bir yapıya sahip. Halka dizisinde canlandırdığı Kaan karakterini çok sevdiğini belirten Kaan Yıldırım, bunun sebebini şöyle anlattı:

“7-8 dizi yaptım. İlk kez bir dizide, baştan sona senaryoyu elime alıp, ‘bu da böyle olur mu’ demedim. 19 bölüm sürdü. Çok tutarlı bir senaryosu vardı. Hiçbir işim için söyleyemem ama o iş hakkını bulmamış bir iştir. Karakterin de hikayesi, açılımı çok keyifliydi. Çok iyi bir yolculuktu benim için.”

Halka dizisi Kaan Yıldırım'ın içine büyük dert oldu! 7

İlgisini çeken bir hobisi olmadığını anlatan ünlü oyuncu, kendisini ‘hobi katili’ olarak tarif etti. Bateri, gitar, savunma sporları gibi kurslara gittiğini ifade eden Kaan Yıldırım, hiçbirinin uzun süreli olamadığından bahsetti.

Şiddet, eşitsizlik ve doğalgaz faturalarına karşı itirazını yükselten oyuncu, şans faktörünün de hayatına etkisi olduğuna inanıyor.

‘Hayatta hiç yapmam’ dediği ama yapmak durumunda kaldığı birçok şey olduğunu anlatan Kaan Yıldırım, artık böyle bir söz kullanmıyor.

Sohbeti videodan izleyebilirsiniz.