Ana sayfa Dizi Haberleri Halka dizisini izleyenlerin adeta beyni yanıyor! Diziye övgüler yağıyor…

Halka dizisini izleyenlerin adeta beyni yanıyor! Diziye övgüler yağıyor…

tarafından zk zk
Salı akşamları TRT1’de ekrana gelen ve başrollerinde Hande Erçel, Serkan Çayoğlu, Ahmet Mümtaz Taylan, Kaan Yıldırım ve Nazan Kesal’ın paylaştıkları Halka dizisi büyük dikkat çekiyor.
Televizyongazetesi/Detay

Dizinin takipçileri, sosyal medyadan diziye övgüler yağdırırken izlemeyenlerin çok şey kaçardığı görüşünde.

Dizi her hafta yeni bölümüyle izleyenlere adeta beyin yakan konular sunuyor.

Mafyanın, paranın ve entrikanın konuşulduğu karanlık dünyayı yıkmaya çalışan Cihangir ve Kaan’ın mücadelesinin anlatıldığı diziyi takip edenler, sosyal medyada yaptıkları yorumlarda polisiye olaylardaki gizem, izleyiciyi kendisine çekiyor.

İpuçlarını takip ederek olayları çözmeye çalıştıklarını söyleyen izleyiciler, şaşırtıcı gelişmeler karşısında şoka uğradıklarını anlatıyorlar.

Halka dizisini izleyenlerin adeta beyni yanıyor! Diziye övgüler yağıyor... 7

Tahminlerin havada uçuştuğu her yeni bölümde yaşanan ters köşeler şaşkına çevirirken, Halka dizisinin Salı günleri yayınlanan Kadın ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizilerinin öne geçememesi ise izleyicileri üzüyor.

Son olarak rol aldığı Siyah İnci dizisindeki performansıyla eleştirilen Hande Erçel ise dizide izleyenleri çok şaşırtıyor.

Halka ile ekrana bambaşka bir dönüş yapan Erçel’in oyunculuğundaki gelişmeler de izleyicilerin gözünden kaçmıyor ve övgüler alıyor.

Dizinin hikayesi, gidişatı ve her hafta yaşanan gelişmeler karşısında izleyici gittikçe daha çok sevmeye başladı Halka dizisini.

Senariste de övgüler yağdıran izleyiciler, “Resmen IQ seviyemi zorluyor. Kendi zekamdan şüphe duymaya başlıyorum” diyecek kadar dizinin şaşırtıcı yanları olduğuna dikkat çekiyorlar.

9 bölüm yayınlanan diziyi kaçıranlar, belki bu yorumlardan sonra merak edip bir göz atma ihtiyacı hissedebilirler. Henüz çok geç kalmış da sayılmazlar…

İşte dizinin 10. bölüm tanıtımı: