Ana sayfa Dizi Haberleri Haluk Bilginer Emmy adayı oldu, Onur Saylak’ın göğsü kabardı!

Haluk Bilginer Emmy adayı oldu, Onur Saylak’ın göğsü kabardı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Uluslararası Emmy Ödülleri 2019 için açıklanan adaylar arasında “En İyi Erkek Oyuncu” kategorisinde Haluk Bilginer de yarışacak… Şahsiyet isimli dizideki rolüyle ödüle aday gösterilen Haluk Bilginer, Agah Beyoğlu karakterine hayat vermişti.

Puhu TV’de geçtiğimiz sezon yayınlanan Şahsiyet dizisinin yönetmen koltuğunda oturan isim ise Onur Saylak idi. Bu adaylık ile göğsü kabaran Saylak, instagram hesabından paylaşım yaptı.

“Becereceğim ben bu işi” diyerek yönetmenlik çalışmalarına göndermede bulunan Onur Saylak, büyük gurur duyduğunu ifade etti.

İşte o paylaşım:

Becereceğim ben bu işi… Agâh INTERNATIONAL EMMY AWADS en iyi erkek oyuncu adayı… Haluk Bilginer… Şahsiyet…tebrikler??????

Haluk Bilginer Emmy adayı oldu, Onur Saylak’ın göğsü kabardı! 8

HABERİN DETAYI

Uluslararası Emmy Ödülleri 2019 için adaylar bugün açıklandı. 21 ülkeden 11 kategoride 44 adayın olduğu listede Haluk Bilginer Puhutv’de yayınlanan Şahsiyet dizisindeki Agâh Beyoğlu karakteriyle En İyi Erkek Oyuncu kategorisinde aday gösterildi.

Onur Saylak’ın yönettiği Şahsiyet’te ayrıca Cansu Dere, Metin Akdülger, Şebnem Bozoklu, Hüseyin Avni Danyal, Necip Memili, Müjde Ar, Hümeyra gibi isimler rol almıştı.

SAYLAK, KUZGUN DİZİSİNDE

Haluk Bilginer Emmy adayı oldu, Onur Saylak’ın göğsü kabardı! 9

Geçtiğimiz sezon Çarpışma dizisinde Veli Cehver karakteri ile ekrana dönüş yapan Onur Saylak, bilindiği üzere bu sezon da Kuzgun dizisinde Ferman olarak ekranda yer almaya devam ediyor.