Ana sayfa Dizi Haberleri Nilperi Şahinkaya, Kuzgun’a gelince ortalık karıştı!

Nilperi Şahinkaya, Kuzgun’a gelince ortalık karıştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’nin geçtiğmiz sezon beğeni toplayan, ancak reytinglerde beklentilerin altında kalan dizisi Kuzgun, 2. sezona dün akşam başladı.

Dizinin reytingleri yine beklentilerin altında kaldı. Ancak Kuzgun’un bağımlılık yapan hikayesine tutulanlar ise ekran başında bir saniye bile ayrılamadı. Onur Saylak’ın Ferman karakteri ile birçok şeyin değişeceği ortaya çıkmıştı. Ancak Güneş karakteri de diziye yeni bir soluk getirecek.

Nilperi Şahinkaya’nın canlandırdığı Güneş ile Kuzgun arasında neler yaşanacağı, ayrıca Dila’nın bu duruma nasıl tepkiler vereceği yeni bölümler için heyecanın artmasına sebep oluyor.

18. bölümde Güneş kendini daha çok hissettirecek. Nilperi Şahinkaya, instagram hesabından 25 Eylül Çarşamba akşamı yayınlanacak 18. bölümden fragmanı paylaştı.

Takipçileri, Kuzgun ile Güneş’in birlikte olmasını istedikleri mesajını yazdı. Kuzgun’un kıskandığını 18. bölümde gösteren Dila ile Güneş arasında da bir savaş yaşanması bekleniyor.

Bir izleyici, “Kuzgun ile Güneş evlensin. Güneş ile Kuzgun daha iyi bir çift olur. Dila ile Kuzgun’u hiç birbirine yakıştıramıyorum. Diziye hoş gledin, renk kattın” diye yazdı.

Nilperi Şahinkaya’nın 18. bölüm fragmanını paylaşması da heyecanı artırdı. İşte o paylaşım:

@tvdizikuzgun #Kuzgun 18.bolum fragman?❤️