Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hamdi Alkan duyurmuştu! Billur Kalkavan’dan da hastalığıyla ilgili açıklama geldi!

Hamdi Alkan duyurmuştu! Billur Kalkavan’dan da hastalığıyla ilgili açıklama geldi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Bir süredir ekranlardan uzak olan oyuncu Billur Kalkavan’ın sağlık sorunlarıyla mücadele ettiği Hamdi Alkan’ın sosyal medya paylaşımıyla ortaya çıkmıştı.

Zaman zaman yaptığı aykırı çıkışlarla magazin gündeminde yer alan oyuncunun hayranları Hamdi Alkan’ın paylaşımıyla Billur Kalkavan’ın akciğer kanseri ile mücadele ettiğini öğrendi.

Billur Kalkavan’ın bir süredir kanser tedavisi gördüğünü belirten Hamdi Alkan oyuncuyla birlikte bir fotoğrafını instagram hesabından paylaşarak; “Canım dostum Billur Kalkavan’a acil şifalar diliyorum. Güzel yüreğin ve enerjin bu hastalığı yenecektir. Daima yanındayım”notunu düştü.

Sessizliğini koruyan Billur Kalkavan, Hamdi Alkan’ın paylaşımının ardından kendi instagram hesabından bir paylaşımda bulundu.

Hamdi Alkan duyurmuştu! Billur Kalkavan'dan da hastalığıyla ilgili açıklama geldi! 69

Oyuncu paylaşımına; “Bugün Hamdi Alkan ziyaretime geldi ve izin istedi paylaşabilir miyim diye. Beni bu kadar sevdiğinizi bilmiyordum valla çok mutlu oldum Allah razı olsun. Ben fotoyu biraz düzelttim ama kusura bakmayın.
Bir ricam var lütfen aramayın mesaj atın çok yoruluyorum” yazdı.

Billur Kalkavan’ın hasta yatağındaki hali sevenlerini hüzne boğdu. Sanat camiasından dostları Billur Kalkavan’a destek mesajları yağdırdı.

Pınar Altuğ ve Gonca Vuslateri’nin de aralarnda bulunduğu pek çok ünlü isim Billur Kalkavan’ın paylaşımına “Sen çok güzel ve güçlüsün, iyi olacaksın” şeklinde destek mesajlarında bulundular.