Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kanser tedavisi gören oyuncu Billur Kalkavan’dan güzel haber var!

Kanser tedavisi gören oyuncu Billur Kalkavan’dan güzel haber var!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-  Akciğer kanseriyle mücadele eden oyuncu Billur Kalkavan’dan sevindiren haber geldi. Oyuncu, tedavisinin ardından hastaneden taburcu oldu.

Geçtiğimiz haftalarda, Hamdi Alkan’ın yaptığı sosyal medya paylaşımıyla akciğer kanseriyle mücadele ettiği ortaya çıkan Billur Kalkavan güzel haberi sosyal medya hesabından verdi.

Instagram’da doktoruyla birlikte fotoğrafını paylaşan oyuncu altına şunları yazdı; “3. kemoterapi sonrası bir haftalık yatışım sonrası eve dönüyorum. Burada gördüğüm bakımı hiç bir yerde bulamazdım. Tüm şahane hemşirelere, hastanenin tüm personeline tekrar tekrar teşekkürler. 21 Haziran’da tekrar görüşmek üzere, vallahi özlicem ama evimi de özledim.”

Kanser tedavisi gören oyuncu Billur Kalkavan'dan güzel haber var! 111

Sağlık durumuyla alakalı açıklama yapan ünlü oyuncu, “Kendimi çok iyi hissediyorum. İnşallah en yakın zamanda atlatacağım” şeklinde konuştu. Hayranları, oyuncunun paylaşımının altına çok sevindiklerine dair yüzlerce yorumda bulundular.

Daha önce de instagram hesabından açıklama yapan oyuncu, “3. kemoterapimi almaya geldim. Bir hafta kadar kalacağım. Çünkü evde bir türlü kilo almayı başaramıyorum. Hala 44.7 kiloyum ki bana çok az. Doktorum ısrarla kilo almam gerektiğini söylüyor.

Buğra başımın etini yiyor. Normalde de iştahlı biri değilim ki nasıl başaracağım, bilmiyorum. Bundan sonra bir tur daha kemo var, arada da tetkikler… Bana yazan, arayan, mesaj atan herkese minnettarım. Sizlerin güzel dilekleriyle her gün milyarlarca hücrem iyileşiyor.” demişti.