Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Billur Kalkavan’ın sağlık durumunu merak eden hayranlarına müjdeli haberi oyuncunun kendisi verdi!

Billur Kalkavan’ın sağlık durumunu merak eden hayranlarına müjdeli haberi oyuncunun kendisi verdi!

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay –Akciğer kanseriyle mücadele eden oyuncu Billur Kalkavan’dan sevindiren haber geldi. Oyuncu müjdeyi instagram hesabından yaptığı paylaşımla verdi.

Hayranlarının kendisini merak ettiğini bildiğini belirten Billur Kalkavan açıklamasında şu ifadeleri kullandı; “Herkes soruyor en iyisi buradan anlatmak. Tetkikler yapıldı sonuçlar mükemmel (maşallah).

Beynim tertemiz, lezyonlar çürüyor ve yok oluyorlar. Ufak tefek bir şeyler kaldığından doktorum ilaçlarımı hafifletti. Yarın eve dönüyorum, artık hastanede çok kalmama gerek yok enerjim iyi. Ağrım sızım yok.”

Billur Kalkavan'ın sağlık durumunu merak eden hayranlarına müjdeli haberi oyuncunun kendisi verdi! 144

Paylaşımında, “Hala tek sıkıntım iştah onu da halledicem yavaş yavaş. Kilom 47 boyum 1.64 evli ve 6 çocukluyum” şeklinde espri de yapan oyuncu  ilgilenen, dua eden, iyi niyetlerini dileklerini gönderen herkese teşekkür ederek, “Sayenizde bu hastalığı en hızlı yenen insan olma yolunda ilerliyorum. Benden de herkese sevgiler, saygılar. Tabii ki en önemlisi bundan sonra sağlığı korumak. Bir sürü konuda düşünce yapısını değiştirmek ki bir daha uğramasın” dedi.

Paylaşımın altına, Gülse Birsel, Gunca Vuslateri ve Asuman Dabak’ın da aralarında bulunduğu pek çok ünlü isim ‘Maaşallah’ yorumunda bulundular. Billur Kalkavan’ın hastalığı, geçtiğimiz aylarda kendisini ziyarete giden yakın arkadaşı  Hamdi Alkan’ın  sosyal medya paylaşımıyla ortaya çıkmıştı.