Ana sayfa Sosyal Medya İrem Helvacıoğlu kariyerinin en parlak dönemini yaşıyor!..

İrem Helvacıoğlu kariyerinin en parlak dönemini yaşıyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Yıldızı 2018-2019 yıllarında ATV’de yayınlanan Sen Anlat Karadeniz dizisiyle parlayan İrem Helvacıoğlu projeden projeye koşuyor. Engin Akyürek ile rol aldığı Disney Plus için çekilen Kaçış ve Kerem Bürsin ile beraber kamera karşısına geçtiği Eflatun’dan sonra oyuncu çok yakında Engin Öztürk ile TV8 ekranında  Annenin Sırrıdır Çocuk isimli yeni dizisi hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

İrem Helvacıoğlu, Mayıs 2021’de yayın hayatına başlayan Laurentius Dergisi’ne kapak oldu.  Dergide oyuncu için; “Yeni dizi, yeni film ve yeni imajı ile Cool, Sakin, Kendinden Emin bir İrem Helvacıoğlu bu ay kapak yıldızımız oldu.

Kerem Bursin ile başrollerini paylaştığı filmi ‘Eflatun’ ile önümüzdeki günlerde festivallerde yer alacak İrem Helvacıoğlu hem Disney’de hem de TV 8’de yayınlanacak dizisi ile de seyircisiyle buluşacak” ifadeleri kullanıldı.  verildi.

İrem Helvacıoğlu kariyerinin en parlak dönemini yaşıyor!.. 7

Engin Öztürk ve İrem Helvacıoğlu’nu buluşturan Annenin Sırrıdır Çocuk etkileyici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Dizinin başrollerinde ikiliye Selin Yeninci ve Olgun Toker eşlik ediyor. Dizinin kadrosunda ayrıca; Ahmet Varlı, Sacide Taşaner, Demet Gül, Selim Erdoğan, Birgül Ulusoy ve Mine Kılıç gibi birbirinden usta isimler  rol alıyor.

Senaryosunu Makbule Kosif & Gülsev Karagöz kaleme aldığı dizide, yönetmen koltuğunda ise daha önce Aşk Laftan Anlamaz gibi izlenme rekorları kıran bir dizinin yönetmenliğini de yapan Müge Uğurlar oturuyor. İlk tanıtımıyla büyük beğeni toplayan, NTC Medya imzalı Annenin Sırrıdır Çocuk’un yapımcılığını Fatih Aksoy ve Mehmet Yiğit Alp üstleniyor.