Ana sayfa Sosyal Medya Hande Ataizi, Aşk-ı Memnu dizisiyle Bihter projesi arasındaki farka dikkat çekti!

Hande Ataizi, Aşk-ı Memnu dizisiyle Bihter projesi arasındaki farka dikkat çekti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Camdaki Kız dizisinden 3. sezonun ortalarında ayrılan Hande Ataizi, canlandırdığı Cana karakteri ile büyük dikkat çekmişti. Başarılı performansı ile konuşulan ve Nur Sürer ile sahneleri de sosyal medyada dillerden düşmeyen Hande Ataizi, oyunculuk mesleğinde yolculuğuna Bihter isimli sinema filmiyle devam edecek.

Hayranlarının Camdaki Kız başarısından sonra yine çok etkili bir dizi olan Aşk-ı Memnu’nun sinema versiyonu olarak tasarlanan Bihter filminde Hande Ataizi’nin rolünü de çok konuşacak. Dizi versiyonunda Nebahat Çehre’nin canlandırdığı ve zaman zaman gündem olmaya devam eden Firdevs Yöreoğlu karakterini bu sefer Hande Ataizi canlandıracak.

Halit Ziya Uşaklıgil’in Aşk-ı Memnu romanından uyarlanan dizinin etkisi birçok izleyiciyi daha şimdiden sardı. Bihter isimli filmin farklı ve güzel bir iş olacağını söyleyen Hande Ataizi de büyük heyecan yaşıyor.

Oyuncu, “Farklı ve güzel bir proje. Zaten yönetmenlerimizi de çok beğeniyordum, onlarla çalışmaktan da mutluluk duyuyorum. O anlamda çok heyecanlıyım, mutluyum” diye konuştu.

Filmin oyuncu kadrosunun çok iyi olduğunu anlatan Hande Ataizi, dizi versiyonu nedeniyle insanların kafasının karıştığına değindi ve şu detayları anlattı:

“Biz dizi çekmiyoruz. Biz film yapıyoruz. Başka açıdan anlatılacak, sürprizi de kaçmasın ama farklı bir iş olacak.”

Bihter filmini, Aşk-ı Memnu dizisinin bir benzeri gibi düşünmemek gerekiyor. Filmin hikayesinin 1920’li yıllarda geçeceğini anlatan Hande Ataizi, çok farklı bir anlatım dili olacağını, karakterlerin yaşlarının farklı olacağını ve çok farklı bir açıdan hikayenin anlatılacağını sözlerine ekledi.