Ana sayfa Dizi Haberleri Hande Doğandemir bu sefer şeytanın bacağını kırabilecek mi?

Hande Doğandemir bu sefer şeytanın bacağını kırabilecek mi?

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz
Kanal D’nin T Company imzalı yeni dizisi ‘Yüzleşme’ 5 Mart Salı akşamı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.

Kadrosunda; Uğur Yücel, Hande Doğandemir, Engin Öztürk, Yeşim Ceren Bozoğlu, Yiğit Kirazcı, Zeynep Eronat, Macit Koper gibi isimlerin yer aldığı dizi 15 sene önce kaybolan Gonca isimli bir kızın yıllar sonra bambaşka bir kimlikte kasabasına intikam için dönüşünü konu alıyor.

Ancak, tanıtımları televizyonlarda ve sosyal medyada dönmeye devam eden dizi için izleyiciler pek umutlu değil. Konusunun orijinal olmadığını, hatta daha önce yayınlanan bazı dizileri özellikle de Ezel dizisini andırdığını düşünen bazı izleyiciler, dizinin ömrünün çok uzun olmayacağına inanıyor.

Yüzleşme’nin  tutmayacağı yönünde görüş bildiren izleyicilerin gerekçeleri arasında, gününün yanlış seçildiği detayı da yer alıyor. İzleyenler, dizinin ‘Kadın’ ve ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ gibi yapımlarla savaşamayacağını düşünüyor.

Dizinin başrollerinde yer alan Hande Doğandemir ve Engin Öztürk’ün diziler konusundaki şansızlığı da bir diğer görüş olarak öne çıkıyor.

Hatırlanacağı üzere Hande Doğandemir’in bu sezonun başında rol aldığı ‘Can Kırıkları’ dizisi 4. bölümde final yapmıştı. İzleyiciler, buna rağmen yapımcıların ısrarla Doğandemir’e başrol oyuncusu olarak yer vermelerinin yanlış olduğunu savunuyor.

Bu olumsuz ihtimal ve tahminlere rağmen tanıtımları beğenip oyuncu kadrosunun da başarılı olduğunu savunan izleyiciler de yok değil. Ayrıca, dizinin kadrosunun ilk açıklandığı zamanlardaki düşüncelerin aksine tanıtımlarda Hande Doğandemir ve Engin Öztürk gayet uyumlu görünüyor.

Bakalım, önümüzdeki hafta ekran yolculuğuna başlayacak olan Yüzleşme’nin akıbeti ne olacak? Hande Doğandemir bu sefer şansızlığını kırabilecek mi?