Ana sayfa Dizi Haberleri Hande Doğandemir çok sürpriz bir projeyle geliyor!

Hande Doğandemir çok sürpriz bir projeyle geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hande Doğandemir, Xoxo Digital’in Youtube kanalında bir söyleşiye katıldı. Covid 19 nedeniyle evinden çıkmayan oyuncu, yaklaşık 60 gündür karantinada olduğunu ve sıkılmadığını anlattı. Doğandemir, “Hiç psikolojik destek ihtiyacı hissettin mi?” şeklindeki bir soruya ise küçük bir itirafla başladı.

Genç oyuncu, karantinanın ilk günlerinde yaşanan yoğun stres nedeniyle kısa bir dönem zorlandığını ancak sürecin devamında uyum sağladığını anlatarak şöyle konuştu: “Birkaç kere ufak ağlama krizleri geçirdim sebebini bilmediğim. O da evde olmaktan şikayetçi değilim. Yapacak çok şey buluyorum ama durumun psikolojisi tabii ki etkiliyor. Bu bir yardım alacak boyutlara ulaşmadı. O anlamda süreci iyi yönettiğimi düşünüyorum ama yine de bu belirsizlikler, gelecek kaygısı gibi bir çok kaygılarımız oluyor ama genel olarak iyiyim, iyi idare ediyorum.”

Hande Doğandemir çok sürpriz bir projeyle geliyor! 7

Karantinada daha çok ev işlerine kendisini verdiğini de itiraf eden oyuncu, “Anneme artık daha çok hak veriyorum” diyerek mutfak ve ev işinin çok zor olduğunu da sözlerine ekledi.

Bu arada Pandemi sürecinin sonrasında yeni projeleri olacağının da müjdesini veren oyuncu, çalışmalarına başladıklarını da ifade etti.

“Çok sürprizi kaçmasın ama yeni bir projeye başlıyorum. Hatta birkaç gün sonra okuma provalarımız başlayacak” açıklamasını yapan Hande Doğandemir, projeyle ilgili net bir açıklama yapmasa da bazı ipuçları da verdi.

“Film mi?” sorusuna netlik kazandırmayan Doğandemir, farklı bir projenin içinde olduklarını şu sözlerle aktardı:

“O herhalde yakın zamanda açıklanır ama şöyle bir şey bütün bu şartlar nedeniyle yapamadığımız bir şeyi başka bir formda yapacağız. Bana geldiğinde çok heyecanlandım. Çok da güzel bir ekip oldu. Daha açıklanmadığı için detay vermek istemedi. Farklı olacak. Aslında bir tiyatro metini çalışacağız ama bunu farklı bir forma sokmayı planlıyoruz. Dolayısıyla da heyecan verici şeyler oluyor bir yandan da belki de bu şartları zorlamak, bu anlamda hepimize iyi gelecek sonuçlara sebep olur diye umuyorum. “

Ünlü oyuncu, projesiyle ilgili çok sır vermese de karantina şartlarında herkesin evinden yaptığı çekimlerle oluşturulan dizi projeleri gibi, yine dijital üzerinden yapılacak benzer bir formatla sevenleriyle buluşacağı düşünülüyor. Hande Doğandemir’in yeni projesi netleştiğinde, biz de sizlerle paylaşacağız…