Ana sayfa Dizi Haberleri Serkan Çayoğlu yeniden televizyon ekranına dönüyor!

Serkan Çayoğlu yeniden televizyon ekranına dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Serkan Çayoğlu hayranları, yeniden ne zaman setlere döneceğini çok merak ediyordu. Oyuncu yaptığı açıklama ile bazı bilgiler sundu. Serkan Çayoğlu, geçtiğimiz ay sevgilisi Özge Gürel ile Almanya’da nikah kıydı. Çiftin evlilikleri uzun süredir hayranları tarafından heyecanla bekleniyordu. Almanya’dan yansıyan nikah pozları da çok etkileyici oldu.

Serkan Çayoğlu, çok güzel yorumlar aldıklarını ve kendilerinin de Almanya’daki süreçten çok memnun kaldıklarını ifade etti. Oyuncu, 13 Ağustos’ta İtalya’daki düğünlerine hazırlandıklarını ama bu süreçte hem kendisinin hem de eşinin yeni senaryolar okumakta olduğunu da duyurdu.

İtalya’daki düğün için her türlü hazırlığın tamamlandığını ifade eden Serkan Çayoğlu, Türkiye’ye döner dönmez ise yeniden sete çıkacak. Ancak bu bir dizi değil, bir sinema filmi için anlaştığını ifade eden Serkan Çayoğlu, yoğun bir döneme başlayacağını da ifade etti.

Serkan Çayoğlu yeniden televizyon ekranına dönüyor! 7

Serkan Çayoğlu, hem kendisinin hem de eşi Özge Gürel’in senaryo okuma ve değerlendirme sürecinde olduğunu da belirterek, yeni projeler konusunda ilk müjdeyi verdi.

Oyuncu, “Sinema filmi olacak, aynı anda ona çalışıyorum şimdi. Onun dışında muhtemelen televizyona bir şeyler yapacağız gibi gözüküyor” diyerek de dizilere yeniden dönüş yapacağının ilk sinyalini verdi.

Balayını daha sonra yapmayı planladıklarını anlatan oyuncu, İtalya dönüşünde işine geri dönecek ve Oregon isimli sinema filmi için sete çıkacak. Kerem Ayan’ın yöneteceği film gerçek bir hikayeyi izleyicilerin karşısına getirecek. 1980’li yıllarda geçmekte olan hikayede Serkan Çayoğlu, Bodrum’da esnaflık yapan Hakan isimli bir karakteri canlandıracak.

Aslı İnandık ile başrolü paylaşacak olan Serkan Çayoğlu, ayrıca Ah Belinda isimli sinema filminde de yer almış ve Neslihan Atagül ile başrolü paylaşmıştı. İki sinema filmini yaz dönemine sıkıştıran ve bu süreçte hem nikah kıyan hem de düğün hazırlıkları içinde olan oyuncu, yeni dizi için de senaryo okumaya devam ediyor.

Serkan Çayoğlu, en son 2 sezon süren ilk sezonunda Bir Zamanlar Kıbrıs ve ikinci sezonunda da Kıbrıs Zafere Doğru isimli diziyle TRT1 ekranında yer almıştı. Oyuncu bu projeye 2021 yılının Aralık ayında veda etti ve o tarihten bu yana da gelen dizi tekliflerini değerlendiriyor ama henüz net bir karar vermedi.