Ana sayfa Sosyal Medya Hande Doğandemir ve Şükran Ovalı’nın siyah-beyaz çekiciliği

Hande Doğandemir ve Şükran Ovalı’nın siyah-beyaz çekiciliği

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – İki ünlü oyuncu, iki siyah-beyaz poz. Şükran Ovalı, uzun süredir ekranlarda yok. Futbolcu Caner Erkin ile evlenen ve bir kız çocuğu dünyaya getiren Ovalı, bir kaç diziye konuk oyuncu oldu son dönemde ama sürekli bir dizide rol almadı.

Oyuncu, son olarak Salı akşamları Star TV’de ekrana gelen Menajerimi Ara isimli diziyle ekrana gelmişti. Şükran Ovalı, doğumdan sonra Ufak Tefek Cinayetler isimli dizide konuk oyuncu olarak bir kaç bölüm yer almıştı. Yine Vatanım Sensin dizisinde de kısa süreli oynadı.

Geçtiğimiz sezon pandemi öncesinde Evlat isimli bir tiyatro oyununda rol almaya başlamıştı. Bir süredir tiyatro oyunlarının oynanamaması nedeniyle sahneye çıkamamıştı ama uygun koşulların sağlandığı ortamlarda oyunun yeniden başlayacağı kısa bir süre önce belli oldu.

Şükran Ovalı, bu sezon dizilerde yer alır mı bilinmez ama tiyatro oyunuyla sahnede olacak. Oyuncu, konuk olduğu son dizide fit haliyle de dikkatlerden kaçmadı. Şükran Ovalı, instagram sayfasın ise son olarak aşağıdaki pozunu siyah-beyaz olarak paylaştı…

???? ???? @firatkocak

Hande Doğandemir ve Şükran Ovalı'nın siyah-beyaz çekiciliği 8

Bir diğer siyah-beyaz fotoğraf paylaşımı yapan isim ise Hande Doğandemir. Bilindiği gibi oyuncu tv8’in çok ses getiren Kırmızı Oda dizisinde rol alıyor. Aslında dizide konuk oyuncu ve çok fazla sahnesi yok ama eşini oynayan Salih Bademci’nin Doktor Hanım’a tedaviye geldiği süreçte o da dizide olmaya devam edecek.

Genç ve başarılı oyuncunun hayranları onu ilk olarak Güneşin Kızları dizisiyle tanımıştı. Doğandemir’in son pozu ise instagram’da beğeni topluyor…

????‍????????‍????

Hande Doğandemir ve Şükran Ovalı'nın siyah-beyaz çekiciliği 9